Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíCeník
AB
MUDr. Jebavá je zkušená "očařka", ví, co dělá. Práce ji baví, vše vysvětlí. Svou práci dělá precizně.
Rhea1
Paní doktorka Jebavá by měla už dávno odejít na zasloužený odpočinek.
Všechno jí musíte 10x zopakovat, div mi při měření tlaku v očích neurazila nos a kukátkem nevypíchla oko, z jaké mikroskopické vzdálenosti vyšetřuje zrak.
V samotném závěru dokáže zcela pozitivně povzbudit. Můj zánět spojivek je vážný stav, se kterým mohu zcela přijít o zrak. Navíc mě zpucuje za to, že si nepamatuji, jak často mívám záněty spojivek a kdy naposledy.
Poté mě zpucovala za to, že nevím, kdo mě v létě vlastně za lékaře vyšetřoval při prevenci. To by museli nosit visačky, abych vůbec jméno lékaře znala.
No, hrůza děs. Navíc s novou sestrou také těžké pořízení. Nyní jsem plně rozhodnuta, že z této ambulantní péče odcházím. Od zítřka si začínám hledat jinou ordinaci.
petra.artep.123
Chodíme k paní doktorce Býmové, je laskavá a odbornice, bohužel díky dlouhým objednacím lhůtám jsme se dostali k p.dr. Jebavé, tohle jsem ve svých 47 letech ještě nezažila, nepříjemná, zlá, arogantní......na děti i dospělé.Je to stará paní a rozumím, že jí nebaví nějakých 50 let opakovat stále to stejné sem si sedni, sem dej hlavu, sem koukej, ale - tak at to nedělá. Rozhodně nedoporučuji obzvláště ne s dětmi. Ještě jsem se nikdy nestkala s tak strašně špatným přístupem a tak okatě vyjadřovanou zlobou ze strany lékaře.
monikadohalice
9.8.2012 uz nikdy se k p.doktorce nechci dostat,natoz tam dochazet s dcerou,k dceri se chovala hrozne,chvilema jsem se ji bala i ja,dceri delala vysetreni ohledne prvnich bryli,to si bude dcer pamatovat hodne dlouho,ja take,byla zla,dcera se bala jeste doma,mela by si doma uzivat duchod a ne strasit male deti,uz nikdy vice,zlata p.doktorka Bymova.