Praktická lékařka pro dospělé
Dolnoměcholupská 168, Praha

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: Praktická lékařka pro dospělé Časté návštěvy

Paní doktorka Růžena Janečková nemá chybu chodíme k ní hodně roků a proto si ji nesmírně vážíme jsme rádi že ji tady máme velice ochotná pěkný přístup k pacientovi ve zdraví a spokojenosti pacientů je tady nadále. Také má velice příjemnou sestřičku Irinu. Doležalová Alena Jan Doležal

Jako terapeutka je velmi dobrá - empatická, laskavá, má odhad. Chodila jsem k ní léta a život se mi zlepšil natrvalo. Je holý nesmysl, co píše pán níže, že zneužívá své postavení.

Paní doktorka mi vždy poskytla profesionální péči včetně,tak málokdy u mnoha jiných lékařů nacházeného, vnímavého přístupu k pacientovi. Jsem její spokojenou a vděčnou pacientkou.
Lenka Svobodová

Paní doktorka je úžasná, velice empatická, vstřícná a erudovaná, jsem s ní velice spokojená. Nespokojenci nechť se přeregistrují, budeme jedině rádi, když se nám ostatním spokojeným zkrátí doba čekání. Zakouřené báby, které jenom nadávají - tak bez nich nám bude také lépe.

opravuji jedná se o jinou lékařku

Velice vstřícná a milá.Chodíme k paní doktorce několik let(12),ale nikdy jsme u ní nezaznamenali neochotu,nevstřícnost.Naopak je vždy milá,usměvavá a připravená pomoci.Tomu s těmi odběry krve moc nevěřím,protože mne několikrát přímo na ty odběry vyhnala.Máme ji rádi.

Lidská, laskavá , dobrá lékařka

Jako k psychoterapeutce k ní chodím už dlouho (už řadu let) a můžu ji jenom doporučit. Všechno dobré, co padlo v předchozích komentářích je pravda. Je to taky jenom člověk, takže se jí někdy nepodaří mi pomoci, ale vynahradí mi to bohatě při příští konzultaci. Nemluvě o tom, že je schopna akutně pomoci snad v kteroukoliv denní i noční dobu - vždycky s úsměvěm a pochopením (věkově jsem do dvaadvaceti let) ...

Mám zkušenosti s různými lékaři, a ne vždy byly pozitivní. Paní doktorka je ale výjimkou. Byla vždy velmi milá a vstřícná, vždy mi dokázala poradit. Je velmi zkušená, profesionální, ale zároveň lidská.

Do internetových diskuzí zásadně nepřispívám, na poslední komentáře však nemohu nereagovat. S manželem se často stěhujeme a tak jsem vystřídala řadu praktických lékařů - s tak fundovaným, ale zároveň lidským přístupem jsem se setkala poprvé až v Dolním Měcholupech u paní doktorky Janečkové.
Pokud mají paní, případně slečny, diskutérky s paní doktorkou takový problém, dobře udělaly, že se přeregistrovaly. Když sedím v ordinaci, sleduji, jak je paní doktorka v jednom kole, aby vyhověla všem pacientům. Alespoň bude o jednoho v řadě míň.:) TK