U mně je to pravé místo, kde zapomenete na svůj strach, kde je přátelská atmosféra k dětem, kde najděte vysoce kvalifikovaný lékařský tým a širokou paletu služeb na jednom místě.
- zubní lékař - stomatolog
Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí1 názor pacienta
Hledejte v názorech
Marketta Vidur
Minulý měsíc jsem navštívila Trindadent a podstoupila jsem zubní prohlídku u pana MUDr. Ruiho Trindade. Byla jsem trhat osmičku a docela jsem se toho bála. Ale pokud jednou navštívíte pane doktora Trindade už se nikdy nebudete bát chodit k zubaři, budete tam chodit i rádi. Trhání osmičky jsem ani necítila a za chvíli byl zub venku a po zákroku jsem také neměla žádné bolesti. Cítila jsem se jako bych na zákroku vůbec nebyla.
Trindadent je skvělé pracoviště se službami na vysoké úrovni a s velmi profesionálním a přátelským přístupem ke klientům. Pan doktor Vám vše rád a srozumitelně vysvětlí. Je vidět, že je ve svém oboru na špičkové úrovni a že svou práci miluje.
Tuhle zubní ordinace vřele doporučuji. A MUDr. Rui Trindade je nejlepší zubař na světě.
Markéta Vidurová
12 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, jsem z Plzně. Mám šílený strach ze zubařů, měla jsem špatné zubaře a prožila si spoustu bolesti a tak u mě vznikl strach jen překročit práh zubní ordinace, ke svému zubaři už opravdu jít nechci a tak hledám nového schopného zubaře který bude mít trpělivost s někým jako jsem já (vů...Více
Dobry den, muzete k nam objednat telefinicky. . Rui Trindade je vybornz na fobie. Trindadent
![MUDr. Rui Trindade](http://s3-eu-west-1.amazonaws.com/znamylekar.cz/doctor/f21478/f21478cc0c48e7c7357899cd027b4d45_80_square.jpg)
Dobrý den shaním zubního lékaře nevíte kde přibírají Pelhřimov moje paní doktorka šla do duchodu
Dobry den, ano prijmame. Trindadent
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze