MUDr. Rudolf Holík

Tovární 225, Hrádek nad Nisou

Přiblížit mapu

Umístění: Praktický lékař gynekolog • Jiný

Je prostě NEJLEPŠÍ !!!
Mohu prohlásit,že je to můj pan doktor.

Ž
Umístění: Praktický lékař gynekolog • Jiný

Pan doktor je perfektní gynekolog, vše podrobně vysvětlí, má minimální čekací dobu i bez objednání a má dobré ceny!!! Dojíždím za nim z Liberce, protože to stojí za to. Díky jeho péči, léčbě a vytrvalosti mám zdravého 13 ti letého syna, dokonce mě v Liberecké nemoci i odrodil. Všem ženám a dívkám ho doporučuji.

Umístění: Praktický lékař gynekolog

K panu doktoru Holíkovi chodím od svých 16 let . Je to úžasný člověk a mám ho moc rada.
Profesionální přístup a hlavně ten lidsky který jen tak nenajdete. Jezdím za nim až z Prahy a staral se o mě i po dobu mých dvou těhotenství . Za mě je to ten nejlepší doktor. Dekuji

Umístění: Praktický lékař gynekolog • vyšetření

Pan doktor Holík je ochotný, důsledný, laskavý, neuvěřitelně jemný, maximálně pečlivý. Má skvělou sestřičku a úžasný lidský přístup. Super příjemná ordinace se vším všudy. Za mě perfektní :-) Eva

Číslo ověřené

p.doktor HOLIK Rudolf nemá chybu super dojiždim za ním do Hradku nad Nisou ale nevadí jsem snim již několik let spokojena šimíčková

Lékař,který ochotně odpoví na otázky,vše trpělivě vysvětlí,o jeho prohlídce vůbec nevíte-zlaté ručičky.Sympatický lidský profesionál.Můj PAN doktor! Je prostě NEJLEPŠÍ!

Číslo ověřené

Absolutní spokojenost s panem MUDr. Holikem, vzdy je vstricny, poradi a v pripade paniky pacientky ji vysvetlenim situace a dalsiho postupu uklidni. Momentalne za nim dojizdim cca 110 km na prohlidky v tehotenstvi a nelituji.

Pana doktora Holíka jsem zažila na liberecké pohotovosti, kde jsem byla kvůli krvácení v cca 5. tt. Čekala jsem odměřeného strohého lékaře, ale přišlo sluníčko. Neuvěřitelně mne uklidnil, i když pro mě neměl vyloženě dobré zprávy, dal mi naději a když jsem odcházela, opravdu jsem se cítila jako člověk, ne jako otrapa a cítila jsem se dobře. Mluvil se mnou, vysvětlil mi situaci (to lékaři obyčejně neumí), předepsal léky. Kdybych si mohla vybírat, k jinému nechodím. Pan Holík je lékař a člověk na svém místě...A abych nezapomněla - kdo psal, že je na peníze - já jsem za pohotovost díky panu doktorovi nic neplatila (napsal do PC minimální zásah lékaře), takže si nemyslím, že mu jde jen o peníze...

Jsem moc spokojená vždy pomůže a poradí.Moc příjemný člověk na nic nikdy nečeká a i nepatrné věci hned řeší.

Mnohokrát děkuji za perfektně provedenou operaci mé matky.Přístup lékaře a provedení operace ,bylo opravdu profesionální.Nemohu hodnotit jinak ,než jako perfektní!!!!!!!!!Ještě jednou panu doktorovi děkuji.Čejková Michaela