Odborný lékař ortodoncie

Zd. Vavříka 1601, Ostrava 70030

Já byla s panem doktorem vždy spokojená. Měla jsem veškerou péči, kterou jsem si jen mohla přát, milé sestřičky, lidský přístup pana doktora, jen jsem občas déle čekala v čekárně. Zoubky mám od jeho zásahů takové, že mi je už hodně lidí pochválilo (chválení zubů mi nepřijde jako běžná záležitost, proto to zmiňuji). PRECIZNÍ, DOPORUČUJI :-)

• B

Určitě nedoporučuji...lečila jsem se u pana doktora zhruba 4 roky a zuby mi stejně pořádně nevyrovnal...a po prořezání osmiček se zuby ještě víc zkřivili...děs tam určitě ne....

• V

Nedoporučuji. Dcera se už léčí asi 4 nebo 5 rokem a spodní zuby jsou hotové s výsledkem Křivé a horní posouvá už rok sem tam a nic a dokonce se znovu objevuje předkus. Asi půjdeme jinam a bude se muset začít znovu. Katastrofa!

Velmi lidský a příjemný.Stejně tak sestřičky.Dnes jsme byli poprvé s tříletým synem a přijetí nás velmi mile překvapilo.Mohu zatím jen doporučit :-)

• Z

Dle mého soudu není vše jen na přístupu lékaře k pacientovi potažmo k rodiči pacienta, ale stejnou měrou i na přístupu pacienta či rodiče k lékaři. Já osobně pana doktora velice ráda doporučím i nejbližším přátelům a rodině, jelikož je vždy vstřícný, ochotný s Vámi problém prodiskutovat a najít tak nejlepší řešení pro pacienta bez zbytečných radikálnch zákroků. Apropo, ještě jsem nikdy po objednání nečekala déle než 15 minut. Z naší strany úplná spokojenost :)

• A

já také se velmi ráda přidávám k zápornému hodnocení.ješte jsem u doktora sice nebyla,ale to je právě ten důvod.syn byl u nich poprvé objednaný,těsně před termínem volala sestra,že nám změní termín.tak jsme tam šli teda napodruhé,kluka jsem musela uvolnit ze školy,já si musela vzít dovolenou a při příchodu jsme zjistili,že tam v ordinaci není ani lékař ani sestra,prostě tam nebyly i když měli objednané pacienty.potom jsem se k nim odpoledne dovolala a sestra mi tvrdila lži neskutečné,že tam byly,že to není možné,že by nás neslyšeli.já ji na to řekla a to je samozdřejmě pravda,že jsme na ně zvonili z jedné strany i z druhé strany domu,poté když nás tam musel pustit jiný nájemce domu,tak jsem volala mobilem na pevnou linku a slyšela jsem skrz dveře jak tam tel.vyzvání a nikdo ho nebral a ani jsem neslyšela,že by tam někdo v ordinaci byl.sestra prostě lhala a chodí si spolu s lékařem do ordinace kdy chcou.to jsem ještě nikdy nazažila,že bych byla sama se sebou nebo s dětmi objednaná u lékaře a oni tam prostě nebyly bez omluvy.přece takovým zdravotníkům nesvěřím své dítě a ještě po přečtení předchozích záporných hodnocení mi to stačí.ještě jedna informace,spolupracovník manžela tam byl se synem,tomu spadla část rovnátek do krku a málem se udusill,ani sestra ani doktor nijak nereagovali a spolupracovník si musel syna ihned sám převést do nemocnice.

• Doporučuji !!

• Doporučuji.

• Pan doktora doporučuji, je to lékař na správném místě.

Tohoto ortodonta nemůžu v žádném případě nikomu doporučit, měla jsem už dva termíny na nasazování spodních rovnátek, ale pokaždé když jsem tam přišla, tak mi na zuby dal nějaké lepidlo a potom si uvědomil, že tam být nemá a musel ho odvrtávat, dvakrát po sobě se to stalo, bohužel nemůžu přestoupit k jinému lékaři, protože má už prý stanovenou léčbu a ta se měnit nemůže. Nedoporučuji!!!