MUDr. Rudolf Daum

Přiblížit mapu
Praktický zubní lékař

Smetanova 372, Nový Bor

Přiblížit mapu

Odešel jsem od tohoto zubaře k jinému, poté co jsem začal přicházet o zuby. Nemohu si ztěžovat po stránce osobní. Je to příjemný člověk a také ochoten vyjít vstříc pacientovi. Kvalita práce byla, ale mizerná a problémy se zuby se mi stále vracely, opravené zuby nepřestávaly bolet, časté záněty. Přešel jsem k jinému zubaři, který mi všechny zuby půl roku předělával. A nyní vše je v pořádku.

je nej.... :-)

Pan zubař je velmi hodný,dopručila bych ale asi nebere nové pacienty já také chodím k jinému zubaři ale jsem ráda že jsem byla zrovna u tohohle.

Ochotný, citlivý a profesionál s velmi dobrým přístupem k dětem.

E

Opravdu nejlepší stomatolog co jsem kdy poznal. Opravdu ví co děla. Já nevím co je to strach ze zubaře....

N

Dříve jsem se bála zubařů,ale od té doby co jsem se u pana doktora tak se nebojím a na prohlídky chodím s úsměvem.Velice ho doporučuji!

T

Mám stejné zkušenosti od malička, jako paní Tryhubová. Je to jemný a zkušený stomatolog.

Chodím k němu celý život a jsem spokojená. Vždy se snaží být ohleduplný a bolest co nejvíce zpříjemnit. Když jsem byla malá tak mě vozil na hydraulickém křesle nahoru dolů a vždy jsem se těšila na nějaký obrázek, který jsem dostala po zákroku.