Praktický lékař pro dospělé
Smetanova 11, Přerov

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

N

Pan doktor Černín je velmi dobrý, pečlivý a lidský lékař.Kdyby takových bylo víc.Vážím si.
Marie Neuwirtová

Výborný, lékař, výborný diagnostik, dobrý člověk. Má zájem o všechny i staré lidi. Mně zachránil život a myslím, že nejsem sama. Nešetří radou, zájmem o nemocného, ani pohlazením poduši. Jsem jeho pacientkou již přes 15 let a nikdy, nikdy mně neodbyl, nikdy nedal najevo nezájem. Vždycky byl přívětivý.

Tento doktor by měl vrátit diplom.Nemá v ordinaci co dělat.....Nádor léčí antibiotikama a vyšetřením nba alergologii......velmi velmi špatný diagnostik...b

Doktor Černín je podle mě kvalitní lékař. Když za ním příjdu s problémem vyslechne si mě až do konce , akceptuje moje návrhy řešení. Je pečlivý a radši mě nechá jít na 2 až 3 diagnostické vyšetření než aby si vycucal diagnózu z prstu a odbyl to penicilinem jako jiní.

Velmi dobrý diagnostik,zájem o pacienta,jsem s ním spokojená.

Pečlivý, pozorný,

velmi dobrý přístup k pacientům, každému problému se zodpovědně věnuje a nic nepodcení.

jsme s manzelem velmi spokojeni.Pan doktor vzdy projevuje zajem,vyzaruje z nej klid a v pripade potreby vzdy odesle k odbornikovi.

k panu doktorovi chodím již šest let a jsem s ním spokojená, vždy vyřeší moji nemoc, která mě schvátí :-)