Zobrazit ostatní profily urologů v okolí
Urologická ambulance
Palackého 201, Trutnov

Zobrazit ostatní profily urologů v okolí

Umístění: Jiný

Profesionalita doktora je na vysoké úrovni, vybavení ordinace také. Pan doktor je určitě odborník na svém místě, to ano. Jediné co mu lze vytknout je jeho arogantní jednání, kdy on má prostě pravdu a váš názor nechce ani slyšet. Považuje se za středobod vesmíru a za to že jsem se rok nedostavil na preventivní prohlídku, ač jsem neměl žádné problémy, tak mě div nevyhodil z ordinace a nahlas mi vynadal, ani se nezeptal na důvod. Takovéto jednání k doktorovi vůbec nepatří.

R
Umístění: Jiný

I když jsou zde nějaké kritické názory ,já musím zde sdělit velké poděkování jednak za pomoc odhalení mých problémů a zároveň pravidelné tříměsíční prohlídky již pět let které při jeho léčenï mě přivedly do klidu a optimismu že i nadále bude vše dobré.. Z mé strany doporučuji.

Umístění: Urologická ambulance Jiný

Navstivila jsem ho jednou. Odbornik urcite je, ale o charakteru pana doktora se radeji nebudu vyjadrovat. Priste radeji jinam, tam, kde se k vam budou chovat slusne jako k lidem, kteri maji potize. Nepochybuji jeho odbornosti, ale slusne chovani je v pripade strachujicich se pacientu rovnez dulezite.

Umístění: Urologická ambulance

Mudr p.Malich je vyborny lekar vstricny poradi je to odbornik mohu doporucit hodne me pomohl je peclivy no proste nejlepsi

Pana doktora mohu jen doporučit,rok jsem v bolestech chodila po doktorech a nikdo mi nic nezjistil až pan doktor,a za to mu velmi děkuju.Sestřička i pan doktor jsou velmi příjemný,mají snahu Vám pomoci a člověk se snima i zasměje
děkuju
Potměšilová J.

Moc milý pan doktor i sestřička, dle mého názoru i skvělý odborník, pacienta neodbyde, ale důkladně se na vše zeptá a vyšetří.

kratce stručně odborně

jen samé velice profesionální zkušenosti, pan doktor je velice pečlivý

Pan doktor, je druhý odborník urolog, kterého jsem navštívila.Je lepší.... Potíže okamžite vyhodnotil, nasadil účinné léky a přístup k pacientovi má skvělý.Odcházela jsem spokojena. To nahoře jsou určité zlé pomluvy.

Já chodím k p. Malichovi už 15 let, provedl mi 2 operace a je mi opravdu lépe.
Profesionál - milý, ochotný, vzřícný, poradí - pomůže. Já bych k jinému nechodila.
Tady asi platí pravidlo : nikdo se nezavděčí všem. Každý má dnes přece šanci
najít si a chodit k jinému lékaři.
Zdenka Drábková