Praktický lékař pro dospělé
Neratovická 237, Kostelec nad Labem

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

I

Je to dobrý,velmi pečlivý.Vždy ma příjemný osobní přistup.Skrátka perfekt doktor.

S panem Koňaříkem jsem spokojena, jediné co mi vadí je dlouhé čekání v čekárně, je to ale tím, že opravdu každého pacienta vyzpovídá, nejdříve mi to také bylo nepříjemné, ale teď vím že je to v rámci jeho práce.

Ochotný a vždy pomůže - v poslední době jsem absolvoval celou řadu vyšetření a nikdy se mi nestalo, že bych byl "odfláknutý" ba právě naopak velmi precizní, ochotná a svědomitá práce - jsem velmi spokojen a vřele doporučuji

Byl sem u nej trikrat a pokazdy mi pomohl... sem snim velmi spokojeny..

Je to důsledný a pečlivý lékař.

Pan doktor mě moc. pomohl, je výborný, akorát po mě někdy chce při léčení spolupráci. PP

S péčí Mudr Koňaříka jsem velmi spokojená. Zajímá se o mé potíže, je pečlivý a "dohání" zanedbání ostatních lékařů.Snaží se komunikovat a nalézt příčinu mých zdravotních problémů. Kéž by takových bylo více!!

MUDr. Koňařík je velice příjemný a důsledný. A to že pokládá mnoho otázek, neznamená, že Vás zkouší jako ve škole...ale stále si ověřuje fakta...určit diagnozu je velmi těžké!Tento doktor nic nezanedbá. Já jsem spokojena...

Co říkáte na to, že stetoskopem vás poslouchá přes šaty a přes podprdu?

Kdo může, ten jezdí jinam. Kdo nemá auto, nemá kam.