Milan Klajn
Nejkvalitnější péče o zuby a profesionální přístup. Podrobné vysvětlení úkonů, bezbolestná práce a výborná prevence. Ošetřené zuby drží roky. Rád vždy zajdu na preventivní prohlídku. Doporučuji.
kravackova.adela
Mám nejlepší zkušenosti s panem doktorem Hradilem. Je velmi příjemný člověk a velký profesionál. Jsem si jistá, že mám tu nejlepší péči. Jeho ordinaci navštěvuje celá naše rodina. Děkujeme
Pan Hradil mě zachránil zuby, které jiný diletant jen tak flikoval a nedokázal dát mnoho let dohromady. Klidně si připlatím, když zuby bude dělat profesionál jako je pan Hradil. A jestli chce někdo na zubech šetřit, ať si jde jinam, kde už nemusí být tak dokonalí. Teď mám konečně zuby vpořádku a chodím jednou za dva roky na prohlídku. Není mi jasné, jak někdo může napsat negativní hodnocení - pisatel si nejspíš přísnost zasloužil a stěžovat si na čekání dokáže tak akorát sobec. Kdo preferuje kvalitu a odbornost, tomu doporučuji.
Pan doktor je velmi ješitný a arogantní, nesnese jakoukoliv diskuzi, na sebemenší výtku nebo nesouhlas reaguje prudce až afektivně, čekací doby jsou neúměrně dlouhé, nikdy se mi nestalo, že by mě vzal přesně v objednanou hodinu, ceny podle mě nejvyšší ve Zlíně. Na druhou stranu má léta zkušeností, neustále se vzdělává a všechny zákroky jsou bezbolestné (pak bolí jen ta cena za anestezii...). Celkově ovšem nedoporučuji
Vždy jsem se bál chodit k zubaři, ale od té doby, co chodím k panu doktoru Hradilovi, je vše jinak..... Jen doufám, že bude ještě ordinovat hodně let, protože bych se opět začala zubařů bát.... Je opravdu skvělý zubař, nemůžu si stěžovat na jedinou věc. Je pravda, že ošetření není nejlevnější, ale za zdraví ty peníze určitě stojí. Spousta známých již k přešla k tomuto panu zubaři, a všichni byli z jeho práce unešení a nikdo neodešel i přes vyšší finanční náklady. Takže rozhodně doporučuji!!!
mám velmi dobré zkušenosti
Práce pana doktora se dá hodnotit jenom na výbornou.Jedná se o maximální profesionální péči i přístup k pacientovi.Od té doby co jej navštěvuji mám zuby v nejlepším pořádku a trauma z návštěvy zubaře je dávnou minulostí.Jeho mistrovská práce mi zajistila krásné zuby a za to mu moc děkuji.To,že musím někdy čekat i když jsem objednaná mi nevadí, protože lékařský zákrok je vždy individuální a nedá se předem plánovat, což snad každý pochopí. Sama jsem potřebovala ošetření mimo objednání s akutním prípadem a někdo jiný musel k vůli mně čekat. Proto neremcám a v klidu si přeštu denní tisk. A co se týká ceny? Investice do zdraví není nikdy zbytečná a kvaliltní péče se musí kvalitně ohodnotit.A vy co máte třeba na cigarety, pití a jiné jedy a nemůžete si proto kvalitní péči dovolit,tady prosím nepište bludy a nechte se léčit někde jinde, třeba nekvalitně, ale zadarmo.
Ja mam s panem doktorem nejlepsi zkusenosti. Souhlasim, ze je velmi drahy a cekaci doby jsou dlouhe, ale kvalitne poskytnuta pece, a hlavne bezbolestna, je pro me daleko prednejsi nez jakykoli reznik, kam jsem chodila pred tim. Dal mi dohromady vsechny predni zuby, ktere mi byvali zubari znicili. Bohuzel vse, co je dobre a kvalitni,je drahe a ja si za kvalitu rada zaplatim. Daleko vice me rozciluje system naseho zdravotnitcvi, kdy za odvedene nehorazne penize do statni kasy se setkavam s daleko horsim pristupem u jinych lekaru, kterym prispivam nedobrovolne i za jine, kteri nikdy pracovat nebudou.
adam
Nelíbí se mi,když jsem byl objednán na 9 h dostal jsem se běžně na řadu o půl jedenácté,účtuje si i úkony které hradí pojišťovna/nechal jsem si poslat výpis z pojišťovny/.Je velmi arogantní k sestrám i k pacientům.Spíše nedoporučuji.
Mám velmi dobré zkušensti.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Zlíně
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Zlíně