MUDr. Rostislav Holeček

Urolog Více

Horšovský Týn 1 adresa

Urologie s.r.o. (urologická ambulance)
Dobrovského 253, Horšovský Týn

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily urologů v okolí

Umístění: Urologie s.r.o. (urologická ambulance)

Známe jen pár lékařů s tak úžasným lidským a odborným přístupem k pacientovi. Chtěli bych mu moc poděkovat za jeho lidský přístup a doufáme, v dobrém, že ho nebudeme moc často potřebovat. Pokud ano můžeme se s důvěrou na něj a jeho kolektiv obrátit. Mrázovi Hana a Jaroslav

Pan doktor má špatný přístup ke svým pacientům, a odmítli mě ošetřit v těžké nemoci !!!!!!

MUDr. Holečka navštěvuju 7let.Je to ten nejlepší doktor jakého znám a přístup k lidem má nejlepší a že těch doktorů navštěvuju hodně.

Jednoznačně lékař jakých bychom potřebovali víc. Vynikající přístup k pacientovi a vysoká odbornost. Pana doktora mohu jen doporučit. Jediné malinkaté mínus jsou delší čekací doby na vyšetřeni, ale to je daň za vysokou odbornost tohoto lékaře.

Neznám jiného lékaže i v jiných oborech z tak perfektním a klalitativním přístupem k pacientovi.Korki

Pan doktor je velmi dobrý odborník a má vynikající přístup k pacientům.Hodně mi pomohl a za to mu velice děkuji.K

Pan doktor je velmi dobrý odborník s vynikajícím přístupem k pacientům.

Pan doktor má krásný přístup ke svým pacientům, ošetřoval mojí 88 letou maninku v její těžké nemoci a všemožně se snažil její utrpení zmenšit.Měl vždy pochopení, vlídné slovo a to i k nám,její rodině. Opravdový profesionál, nikdy jsme neměli pocit, že ho obtěžujeme.Takové lékaře naše zdravotnictví potřebuje.Děkuji jemu i milé sestřiče za péči a přívětivé jednání.

Pan doktor jako jediný mě pomohl od nesnesitelných urologických potíží. JE nejlepší z nejlepších a má užasný lidský přístup.Moc mu děkuji.

Velice ochotný kdykoliv pomoci mé ženě v její těžké nemoci. Odborník. Velice lidský a vstřícný přístup k pacientovi.