Alena
Vynikající lékařka. Mimořádně pečlivá. Souhlasím s názorem, že zubní ošetření nemusí být trauma. K teto lékařce chodím několik let.
Bára
K paní doktorce chodím už několik let. Předtím jsem měla se zubaři špatné zkušenosti, ale ona mi postupně dokázala, že návštěva zubaře nemusí být traumatický zážitek. Nakonec mi trhala všechny 4 osmičky a nikdy mě nic nebolelo, vše provedla svědomitě a pečlivě. Nemám nejmenší stížnost. Také má skvělou dentální hygieničku! :-)
zv
Velmi mila, mimoradne pecliva a svedomita lekarka. Prijemna atmosfera pri osetreni. Nejlepsi zubarka, co jsem kdy zazil.
potkanya
Dnes jsem se rozhodl po dlouhé době navštívit lékaře - musel jsem. Můj panický strach ze "zubaře" ale byl paní doktorkou rozmetán již při prvním posezení do křesla. Pokud můžu, tak vřele doporučuji. A že se platí za něco, co pak slouží pro mé zdraví? Na tom nevidím nic špatného! Pokud je to odborník na svém místě, tak proč ne.Potkány
Dnes jsem byla u paní doktorky na trhání 8čky a šla naprosto vyděšená jak to bude bolet a jak všichni říkali jak jim to páčili,tak jsem dostala umrtvovací sprej na místa vpichu injekce které jsem téměř necítila a pak přišel samotný zákrok trhání .... tak jsme se bála až se třikrát zapáčilo a zub byl celý venku :) takže fakt pohoda
Váš účet byl odstraněn
Pečlivá zubní lékařka, jejíž služby si však člověk musí zaplatit. Chodím k ní ráda, je milá. Nikdy jsem s ní neměla problém.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze