Psycholog Více

Kroměříž 1 adresa

Jsem klinická psycholožka a psychoterapeutka s dlouholetou praxí, autorka knížek pro děti. Vystudovala jsem jednooborovou psychologii na FF UP Olomouc. Mám výcvik v systemické transformační psychoterapii MOVISA IV a výcvik v hypnoterapii. Jsem garantem akreditace specializačního vzdělávání „Psycholog ve zdravotnictví – psychoterapie“, dále školitelem specializačního vzdělávání klinická psychologie, lektorem pro sebezkušenost Institutu transformační systemické psychoterapie podle Virginie Satirové.
Několik let jsem pracovala vedle prof. Stanislava Kratochvíla na jeho psychoterapeutickém oddělení 18B, kde pracuji dodnes. Mám dlouholetou zkušenost především s individuální a skupinovou psychoterapií, dále s párovou i rodinnou terapií, krizovou intervencí. Ráda pracuji s psychodramatem, hypnózou a dalšími terapeutickými technikami jako je sochání, ostrov rodiny, písek, schématerapie.

Psychoterapii vnímám jako cestu k pozitivním změnám, které klientovi umožní růst a překonávat překážky. Věřím, že změny, kterých člověk dosáhne uvnitř sebe, vedou ke změnám, které se promítnou i do jeho okolí a vztahů s druhými lidmi. Ve své práci se zaměřuji, kromě zakázky klienta, také na posílení jeho sebeúcty i schopnosti činit vlastní rozhodnutí, být sám za sebe zodpovědný a být opravdový – tedy žít a jednat v souladu s tím, co skutečně prožívá uvnitř sebe sama.

Nejčastěji hledané služby

Individuální psychoterapie (50 minut)

Konzultace online

Psychologické konzultace

Psychologické poradenství

Ostatní služby

Jak fungují ceny?

Názory pacientů se rychle objeví

Napište svůj první názor

Už jste navštívili PhDr. Romana Suchá? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor