MUDr. Romana Holcová

Praktický lékař Více

Moravský Krumlov 1 adresa

Kontaktní údaje

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: NZZ - ERID s.r.o. • Jiný

Naprosto příšerná zkušenost, šla jsem k ní protože ostatní lékaři byli plní a musím říct, měla jsem jít radši do Brna a nezdražovat se u ní. Objednána na 8 h a do odrinace jsem se dostala v 11. Předemnou byli 4 lidi!!?!? Přijdu do ordinace a doktorka tam není , po půl hodině čekání zjistím že se s někým vybavuje před ordinací. Šílený. A jak se tam člověk dostane tak se na nej ani nesoustredi a volá pořád jen s ostatními pacienty.

Umístění: NZZ - ERID s.r.o. • Jiný

Bohužel jsem ordinaci MUDr. Šulcové musela využít v nepřítomnosti mého lékaře. Diagnózu a léky určila po minutovém tel. hovoru. Po zhoršení stavu jsem si vyžádala vyšetření. Lékařka byla nepříjemná, měla jsem pocit, že obtěžuji a zdržuji. Odpovídají vyšetření neproběhlo ani po velmi špatných krevních testech. Odkázala mě na nově nastupujícího lékaře (za 9 dní). Po dvou dnech jsem musela vyhledat lékařskou pohotovost. Po patřičných vyšetřeních konečně správná diagnóza a okamžitá změna léčby. Vzhledem k tomu, že s touto lékařkou nemám negativní zkušenost pouze já, pochybuji o odborných i lidských kvalitách, které by měly být v tomto povolání samozřejmostí.

Paní doktorka nebere svoje povolání jako poslání, jako službu lidem, pacientům, ale jejím jediným cílem je získat co nejvíce bodů, co nejvíce finančních prostředků. K pacientům má neosobní až povýšený přístup, v její ordinaci si pacient připadá jako by byl vzduch, jako kdyby ji člověk vyrušoval z důležité činnosti.