Vzdělání:
Střední zdravotnická škola, Prostějov
Vyšší odborná škola pro porodní asistentky, Zlín
Vyšší odborná škola pro dentální hygienistky, Praha
Kvalifikace, kurzy a školení:
Registrovaná Diplomovaná dentální hygienistka s osvědčením k výkonu zdravotnického
povolání bez odborného dohledu
Člen ADH ČR
Konference Dentálních hygienistek
Pražské Dentální dny
Parodontologické a ortodontické dny
Týden čistých zubů – praktický kurz MUDr. Jiřího Sedelmayera
Přednášková a výuková činnost
Hloubkové čištění • Od 1 100 Kč
Instruktáž ústní hygieny a její nácvik
Kontrola po vstupním vyšetření nebo hloubkovém čištění • Od 1 000 Kč
VíceChybí vám nějaké informace na profilu tohoto specialisty?
Zobrazit ostatní profily dentálních hygenistů v okolí73 názor pacienta
D.S.
Jedním slovem SUPER!Velka spokojenost!Synovi pomohla!Prvni navsteva a myslim ze se radi budeme vrscet na kontroly!Velice prijemna hygienistka!
PŠ
Vždy naprosto profesionální přístup při jakémkoliv z úkonů. Vstřícnost a pochopení jak při změně termínu, tak v případně individuálních potřeb u zákroků. Velké doporučení všem.
Denisa
Nad míru spokojená s návštěvou, nemám co vytknout. Paní je nadmíru milá a šikovná a velice příjemná. Vše podrobně vysvětlila. Budu se tam ráda vracet.
Pavloušek
Spokojenost. 100 procentni profesionalita. Doporučuji návštěvu všem, komu záleží na stavu svých zubů.
Juríčková
Pani Antonínová je veľmi empatická a profesionálna. Vysvetlí, čo ide robiť podrobne. Má individuálny prístup, klienta povzbudzuje a neodsudzuje. Robí maximum pre bezbolestný priebeh. Vďaka nej sa viac nebojím dentálnej hygieny. :)
Jan Sadílek
Vynikající profesionální a lidský přístup, doporučuji všem zájemcům. Příjemné prostředí. Odcházím s vynikajícím pocitem.
RK
Byla jsem nadmíru spokojená,perfektní přístup, milá paní hygienistka, vše vysvětlila,popsala a doporučila vhodnou pastu,kartáček.Dekuji.
J.V
Vše proběhlo naprosto v pořádku bez nepříjemných záležitostí není problém domluvou změna termínu objednání
H.N.
Moc příjemná slečna/paní hygienistka. Vše dopodrobna vysvětlí. Lidský přístup. Komunikativní, usměvavá.
I.J.
Nejlepší dentální hygienistka.Vsude budu doporucovat. Maximálně spokojena.I kdyby se po. Antoninova odstěhovala jinam budu jezdit klidně dal ale vím že z její práci jsem maximalne spokojena.