Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily revmatologů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily revmatologů v okolíCeník
D. V.
S panem doktorem a jeho přístupem jsem byla velice spokojená. Opravdu se snaží pomoci. Sice se nedá objednat, protože návštěvnost je opravdu veliká, ale pokud máte problémy, tak Vás jedno dopoledne nezabije si to například s knihou vysedět.
Ing.Pavel
Dr Zahora je lékař k ničemu .... smutné je že někdo jako on je lékař. Jeho vyšetření díky jeho přístupu stálo za nic už dopředu vás informuje že v podstatě nemáte velkou naději . Setkal jsem se s hromadou pokladních kteří vykonávají těžší práci za méně peněz a lépe a s příjemným a profesionálním vystupováním ze kterých by si mohl vzít příklad . 15 let staré poznatky, arogance a sebestřednost do lékařství nepatří i když to někomu může přijít jako standard.. Měli by se snížit náklady na zdravotnictví a přijmout lidi s větší empatii a s rozumem kteří mají snahu léčit. Vybavenost ordinace není špatná ale při Sonu by mohl být opatrnější a nechovat se tak neurvale . Za mě jeden z posledních lékařů kterého bych chtěl někdy navštívit.
Mgr. Marcela Štětinová
Vynikající lékař a diagnostik s perfektním přístupem k pacientovi. Téměř před rokem mi pomohl v době koronaviru a nebylo to poprvé. Vážím si ho a jsem mu vděčná. Ochotná a milá je i jeho zdravotní sestra. Kéž by bylo takových ordinací více.
Jája Pája
Pan doktor je skvělý.Takové důkladné vyšetření,jako u něj jsem u žádného lékaře dosud neměl.Přišel vlastně na problém,který mám a teď se těším na to,až budu fit.Sestřička je milá,příjemná a svou práci odvádí výborně.Musím jen poděkovat,že jsem v této ordinaci mohl být vyšetřen.Děkuji.Pavel Košnar.
Stanislav Kovár
Výborný !
Tak profesionální a komplexní přístup lékaře jsem ještě nezažil. Dotazník je výborný nápad, pomůže se orientovat jak pacientovi tak lékaři.
Ještě jednou děkuji za vyšetření, mně jste pomohl !
Stanislav Kovář
Lenka Doležalová
Bohužel také nemám s panem doktorem dobré zkušenosti. Dříve jsem docházela (cca 10 let) k MUDr. Šedivé, přístup a péče se nedá s MUDr. Záhorou vůbec srovnat. Je velice arogantní a vyšetření trvalo tak max.5 minut. Nic jsem se nedozvěděla, laboratoř se vynechala a z celého procesu jsem měla dojem, že jaksi zdržuji a příště abych snad ani nechodila, když mi v podstatě nic moc nechybí. Vzdala jsem to a dnes mám trvale zvýšenou sedimentaci a o moc sníženou hybnost velkých kloubů. VELKÁ CHYBA!!! Rada ostatním pacientům...najděte si jiného ošetřujícího lékaře, který vám dozajista pomůže, k výše zmíněnému lékaři již nikdy více.
Jarmila Jelínková
S doktorem Záhorou nemám dobrou zkušenost.Byl arogantní,měla jsem pocit ,že ho nezajímám a že zdržuji.
Do jeho ordinace už nevkročím.
Lýdie Tellman
Nikdy bych, nevěřil, že vyšetření ultrazvukem může být tak bolestivé. Když jsem na to upozornil,dostalo se mi odpovědi "To vydržíte" Po tom jsem seděl na lůžku paralyzován. Pan doktor mě stále atakoval otázkou zda mohu polykat, ale já nebyl schopen ani mluvit, od toho jak mi sondou stlačoval krk během vyšetření. Potom mi vypsal žádanku na rentgen s doporučením jak má a nemá znít diagnóza nález. Ultrazvuk v jeho ordinaci je zastaralý typ, a kdo ví jestli je vůbec každoročně provedena jeho revize.Mam podezření, že si zde někdo hraje na suveréna, který ani nepozná Bechtěrejev. A hlavně mu netelefonujte o informace.Provoláte peníze, nic se nedozvíte a on naúčtuje pojišťovně 72 Kč. za telefonickou konzultaci. Ještě si dovolím poznamenat, že jsem neměl pocit že má zájem nebo snahu mi pomoci.
Macek
pan doktor je arogantní náfuka,jednal se mnou jako bych byla prašivá a nesvéprávná! a místo komunikace si šel uvařit čaj! setřička se snažila celou situaci žehlit,jsem ráda, že již mám nového specialistu, který mi pomohl určit diagnozu,což pan doktor Záhora neudělal za tři roky!!!
Kristýna T.
Výborný doktor s komplexním přístupem k pacientům. Pan doktor má velký podíl na zjištění příčiny mých zdravotních potíží. Díky tomu mám o 80 % kvalitnější život a to není málo :)