Hledejte v názorech
panamarie
Pan doktor je nejen odborník ale také člověk, který má zájem pacientovi pomoct. Je výborný diagnostik, netlačí na pilu, vysvětluje postup léčení a je přístupný diskuzi. Hodnotí své kompetence a přeposílá k odborným lékařům bez zbytečného prodlení. Vážím si ho.
protein
Naprostý neprofesionál. Myslí si, že paralen a čaj je všelék. A to i na vážné onemocnění, které odhalí až specialista. K tomu se ale musíte objednat sami (ideálně po známosti) - tento pán vás totiž se vším a vždy pošle domů. Připomíná mi zakomplexované vrátné, které jsou si vědomy jediného - že jsou vstupenkou k dalším dveřím:( Pokud máte své zdraví rádi, tak určitě k jinému!
Pokud nejde o nic vážného, stačí. Když jsem ale přišla s konkrétními problémy, vybojovat si odborné vyšetření je téměř nad lidské síly. Pan doktor by všechno nejraději léčil sám. Uvažuji o změně.
souhlasím s maru.maru, mám stejnou zkušenost
Tento pan doktor vůbec neléčí. Máme s ním špatné zkušenosti. I když za ním člověk přišel s horšící se chřipkou a řekl, že si bral ibalginy nebo paraleny a ležel v posteli a nepomáhalo to, řekl, že ty ibalginy má užívat dál, ne aby předepsal třeba nějaké jiné účinnější léky.. nebo člověk řekl, že měl horečku 39 stupňů a on napsal do karty zvýšená teplota a dál to neřešil.. Dnes máme jiného lékaře a péče je nesrovnatelná.
Odborník, ochotný a pečlivý. Doporučuji v každém případě. Vždy se s ním dá domluvit a vyjde vstříc.
Vaculík Jan z Hrádku
pan doktor je velmi pozorný a pečlivý lékař nic mu nejde zatajit
Bělíčková
nepotřebuje komentář
spokojený pacient
Velmi dobrý lékař s kladným přístupem k pacientům.
Doporučuju!