MUDr. Roman Tichý je majitelem a vedoucím lékařem zubního centra Tichý zubař s.r.o. Jeho specializací jsou zubní implantáty a dentální chirurgie. Vzhledem k bohatým zkušenostem v oboru je MUDr.Tichý vyhledávaným specialistou nejen samotnými pacienty, ale především kolegy. Zubní centrum Tichý zubař s.r.o. dále provádí preventivní péči, včetně akutního ošetření, estetickou stomatologii, dentální hygienu, endodoncii a péči o dětské zuby. V centru je také zubní laboratoř pro včasné a přesné dodání protetických prací.
Veškerá péče o zuby tak probíhá na jediném specializovaném pracovišti.

Zubatého 5 (vchod z ulice Štefánikova 43a), Praha

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Ostatní služby

Umístění: Tichý zubař s.r.o. Jiný

Velmi děkuji panu doktorovi za neskutečný profesionální zásah, když mojí maminku zastihla v ordinaci náhlá mozková příhoda. Nejenže jí zachránil se sestrami život, ale nemá ani žádné následky. Ještě jednou moc děkuji.

Ja nemuzu rict nic jineho nez chvalu. Skvely zubar, skvely implantolog a pritom jeste velice sympaticky.
Ordinace je na svetove urovni a stejne zkusenosti zubare a sester.
Hanka Kavan

Absolutní spokojenost. Ceny sice ne úplně nízké, zato naprosto perfektní servis, skvěle fungující tým celého jeho střediska, on sám velmi vstřícný... Poté, co jsem k němu přešla, dal dohromady vše, co moje předchozí zubařka stihla pokazit... a v neposledním případě má naprosto skvělou sestru. Nikdy jsem s ním neměla jediný problém, vždy se pacientovi snaží poskytnout maximum. Opravdu vřele doporučuji :)

Z

Po strastiplné cestě hledání skvělého zubaře jsem ho konečně našla. Nadstandardní přístup i výsledky, zvlášť, když musí opravovat chyby (někdy i dost zásadní) svých předchůdců.