Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
aneta
perfektní člověk, vynikající odborník, máme velké štěstí, že máme v tak zastrčeném koutě Valašska profíka ve svém oboru.
STANISLAV
ŠPATNÝ!! MANŽELKU ODMITAL LEČI T JENOM PROTO ŽE JSEM SE NECHTĚL U NĚJ ZAREGISTROVAT.
KDYŽ NA STOUPIL DO NEDAŠOVA JAKO NOVÝ BYLA MU DOBRA TEHDY JEZDIL I KNAM DOMU ABY NEMUSELA JEZDIT AUTOBUSEM. PORUŠIL NĚKOLIK ZASAD LÉKAŘE!! MANŽEL
ludmila
vyborny diagnostik umi poradit i lečit nic nezanedba vřele doporučuji všem
m
Pan dr. Straňák je velmi hodný pan doktor. Je vždy ochotný pomoct, poradit a hlavně vyléčí. Je velká škoda, že jeho dobroty využívají i simulanti. Ty negativa píší stejně jenom oni, protože pan doktor pozná kdo je opravdu nemocný.
host
Nemůžu nic než souhlasit, nevím, kdo by měl více trpělivosti s pacienty, kteří se střídají jako na běžícím pásu a hlavně staří lidi, kteří si rádi stěžuji... trpělivost jako hrom, to se musí ocenit!
je to dobrý a hlavně hodný doktor
je proste profik ,ktery umi lečit
Já osobně jsem spokojená s jeho přístupem k pacientovi, je vstřícný a ochotný. Myslím si, že nic nepodceňuje, naopak. Nelíbí se mi komentář, že je nepříjemný a arogantní, to si neumím ani představit. Pacientka
Jak zde již bylo zmíněno, myslím si, že pan doktor je velmi vstřícný člověk, nic nezanedbává,naopak se snaží lidem pomoct jak nejlépe umí. V žádném případě bych neměnila. Zajímavé, že lidi tady dávají nesouhlas s kladným hodnocením, ale své negativní zkušenosti nenapíší. pacientka
MUDr. Roman Straňák je velmi vstřícný, ochotný a nápomocný obvodní lékař. Má velmi lidský přístup, je přívětivý a srdečný. K pacientovi přistupuje profesionálně. Zaslouží si uznání a poděkování.