Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
E.D
Skvělá péče, jak během normálních kontrol, tak i v průběhu velmi rizikového těhotenství.
V.K.
Pan doktor Peschout, je super lékař. Jsem z Havlíčkova Brodu a jsem velice vděčná, že mě pan doktor vzal. Starostlivost a péče se opravdu s lékaři v Havlíčkově brodě nedají srovnávat .
D.P.
Neznám lepšího gyn. lékaře. Chodím k němu již dvacet let po onemocnění rakovinou, skvělá péče a citlivý přístup. Je empatický a na vysoké odborné úrovni. Děkuji
vladena.kluchova
Velice doporučuji pana doktora Peschouta z Jihlavské nemocnice. Jsem sice z Havlíčkova Brodu, ale na plánovaný zákrok, jsem jela do Jihlavské nemocnice na oddělení gynekologie. Výborný lékař, výborná pece. Vse opravdu srozumitelně vysvětli, je to proste lékař s velkým L!!!! Moc a moc Dekuji za jeho ochotu a vstřícnost.
pan x
S panem doktorem Peschoutem jsem byla velice spokojená. Lékař, který nic nezanedbá. Navíc s lidským, citlivým přístupem.
Jana Hanzlová
Pan doktor Peschout je nejlepší lékař jakého znám. Je to vynikající odborník, navíc s velice lidským a citlivým přístupem, to už se dnes, bohužel, skoro nevidí.
janaaasek
Pan doktor Peschout je doktor s velkym D. Profik na svem miste a jeste k tomu velmi mily a empaticky. Vse krasne vysvetli a ukaze.
Lucie
Pan doktor Peschout je opravdu profesional. Je usmevavy, mily a jeho vysetreni je vzdy citlive a ohleduplne. Mohu jen doporucit.
Lenka Vítů
Pan doktor Peschout je opravdu Pan DOKTOR!!! Lepšího gynekologa nenajdete a Jihlava má štěstí že takového lékaře má!! Něžný, žádné vyšetření od něj nikdy nebolelo, vše vám podrobně vysvětlí, usměvavý, milý, profesionál no prostě samé klady a ani jeden zápor!!! Jsem ráda že jsem se k němu dostala!!
zuzanakratochvilova
Pan Peschout je opravdu skvělý, usměvavý, milý, dokáže poradit. Mohu jedině doporučit!
Upravit nebo spravovat profilGynekologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Jihlavě
Gynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Jihlavě
Gynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Jihlavě