Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Dentální hygiena
Endodoncie
Estetická stomatologie
Fluoridace
Protetika
Exté - stomatologické centrum
Don't you speak Czech? No problem for us - We speak English.
V centru Brna, výborná dostupnost.
V naší ordinaci nabízíme individuální přístup péče, přátelskou atmosféru, šetrné a bezbolestné ošetření. Ordinace je vybavena moderními přístroji pro zajištění Vašeho komfortu a kvalitní péče.
Michal Janák
Naprostá spokojenost s přístupem i odborností při všech dosavadních návštěvách. Postupně k němu na doporučení začali chodit i další tanečníci a rovněž s naprostou spokojeností.
B.Macková
Naprostá spokojenost. Mám implantát s korunkou,která vypadá jako můj vlastní zub.Sice se to povedlo laborantům až na druhý pokus,ale zde je vidět ochota vyhovět pacientovi.Pan doktor je příjemný,vše vysvětlí předem, injekcemi nešetří a pracuje s citem.Moc děkuji za vykonanou práci.
mival
Musím vyjádřit maximální spokojenost s přístupem i odborností. Poprvé v životě chodím k zubaři v pohodě a to i na velmi velké zákroky.
Rea Šimlíková
Byla jsem tam dnes poprvé. A nevěřila jsem svým očím. Způsob komunikace s pacientem, kvalita a jemná péče i při sebemenším ošetření, milé vstřícné jednání a naprostá profesionalita. Spěchejte, brzy bude mít pan doktor plno !!!
Jana K.
Velmi milé a vstřícné vystupování. Sympatický pan doktor, profesionální přístup, skvělá péče, rozumné ceny. Rentgen mají přímo na patře, což beru také jako plus. Chodí k němu i manžel s dcerou. Dcera byla ošetřena v celkové anestezii, která proběhla v pořádku, manžel zatím podsoupil konzultaci ohledně zubního implantátu. Celková spokojenost.
AK
Naprostá spokojenost při všech dosavadních (asi 10) návštěvách. Postupně k němu začala chodit celá má rodina.
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně