Stomatologická praxe od roku 2011 : Asistent vedoucího zubního lékaře - chirurga v Krajské zubní Poliklinice
2013 - 2014 : Praxe v soukromí zubní ordinaci na pozici zubního lékaře
2013 : Osvědčení o uznání vysokoškolského vzdělání a kvalifikace v magisterském studijním programu Zubní lékařství, studijní obor Zubní lékařství (Univerzita Karlova v Praze, 1. lékařská fakulta)
2014 : Úspěšné absolvování teoretické části aprobační zkoušky Ministerstva zdravotnictví České republiky
Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíSlužby a ceník služeb
Nejčastěji hledané služby
Vyšetření OPG
Vyšetření rtg
Zubní chirurgie
Anička
Pan Doktor je moc šikovný ! Má příjemný přístup k pacientům , spokojenost s péčí za mě není třeba komentovat . Je profi
Nguyenová
Než jsem se dostala k panu doktorovi, tak jsem měla panickou hrůzu ze zubařů následkem zkušeností z dětství. Došlo to tak daleko, že jsem k zubaři nešla i když mě zub už začal bolet. Nakonec jsem se na doporučení dostala k panu doktorovi Paleshnykovi, který byl velice příjemný, občas prohodil nějaký vtip, aby mě uklidnil a hlavně se mi o zub postaral a zachránil ho. Díky jeho příjemnému a profesionálnímu přístupu se už vůbec nebojím, a do ordinace se nyní vracím naprosto klidná a ráda.
Jiří Císař
Jsem moc spokojený s p.doktorem.Napřed jsem řešil akutní problém a teď jsem se zaregistroval a budu chodit dále
Pavel Lefner
Po neúspěšných pokusech s několika zubními lékaři v Praze jsem se na doporučení mé známé dostal do kliniky Magic Smile. Musím předeslat, že mám dlouholeté osobní zkušenosti se stomatologickou péčí ve Švédsku a ve Švýcarsku. Nakonec jsem měl štěstí. Na klinice Magic Smile se mě ujal pan doktor Paleshnyk a dostal jsem péči, která se ne jenom vyrovnala mé předešlé zahraniční, ale v mnoha směrech ji i převyšovala. Pan doktor provádí práci s profesionální jistotou, s klidem a nikdy nespěchá. Máme skvělou komunikaci a na veškerých úkonech se spolu domluvíme. Můj názor zveřejňuji po čtyřměsíčním intenzívním ošetření. Jsem nadmíru spokojený.
H.M.
Velmi šetrný a pečlivý přístup, poprvé jsem se u zubaře nebála a dá se říct, že jsem si i docela při ošetření odpočinula, to se mi nikdy u zubaře nestalo, milý, ochotný pan doktor, též i setřička velmi příjemná, jistě se ráda vrátím a doporučuji tuto kliniku.
Helga Cikánová
Pan doktor byl naprosto úžasný. Měsíc mě hrozně bolela stolička, moje zubařka ze dne na den přerušila praxi a já začala obvolávat zubaře. 70% zubařů mě i přes akutní bolest odmítlo, 29% mi nabízelo termíny od půlky února a až klinika MagicSmile na Karláku mi nabídla termín hned na druhý den. ( a ano..na pohotovosti jsem byla ve Spálený, kde jsem se dostala pod ruku "zubařky" Peškový..a ani nechci psát,co tam se mnou vyváděla..nikdy víc!).
Přijal mě Dr.Paleshnyk a pomohl mi. Zub bezbolestně vytrhl a ošetřil. Byl laskavý a moc šikovný. Tímto ještě jednou moc děkuju. Víc takových!
Kamila
Díky panu doktorovi ze mě odpadla panická hrůza že zubaře. Přístup je přátelský, milý. Pan doktor je pečlivý, vysvětlí postup, ošetření je bezbolestné (podstoupila jsem vrtání hlubokých zubních kazů a extrakci osmičky, která byla vytržena za několik sekund). Pan doktor je velmi ochotný a můžu se na něj obrátit s konzultaci v případě pochybnosti s hojení apod. Zubař byl pro mě doposud velkým strašákem a urputně jsem se mu vyhýbal, díky péči pana doktora a personálu jsem se bát přestala a budoucí návštěvy mi už problémy dělat nebudou.
Martin Kerekeš
Maximálne doporučuji, jenom jedna chybyčka krásy. Pan doktor mění často zaměstnavatele a tak přicházím o svého zubaře už po druhé...(po prvé jsem ho vypátral) :(
Takových žubařů je jako šafránu.
Kdyby náhodou pan doktor prozradil kam se schoval, rád ho znovu navštívím v na nové klinice.
rybnickova
Velmi doporučuji, přestala jsem se bát zubaře. Používané metody jsou zcela odlišné od všech předchozích zubařů, kam jsem chodila. Moderní přístup.
Alexandra Baranova
Výborný doktor. Můj strach potlačoval, semtam prohodil vtípek, dokonce mi utíral i pot z čela :) velmi pozitivní a klidný člověk. Po dvou bezbolestných zákrocích jsem velice spokojena. Doporučuji, hlavně pro bojácné.
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze