Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
Dagmar
Lekar Madeja mi byl doporucen mou znamou a byla jsem velmi spokojena.Pan doktor mne vrele prijal,vse mi dostatecne vysvetlil,doporucil urcita vysetreni.Moc
dekujii.
Volfová
Výborný lékař, lidský přístup, ochotný, výborný operatér , operoval mi rameno- rotátorovou manžetu atd., hybnost 100 procentní, ještě jednou moc dekuji.
Jarmila Malova
Nejlepší lékař kterého znám, ráda všem doporučím. je machr ve svém oboru.Operoval mi pravou ruku. Měla jsem hybnost ruky asi 40% a dnes mám hybnost 100%. To říká za vše.
hruska999
Dr. Madeja mi dělal plastiku předního křížového vazu (LCA). Operace proběhla v naprostém pořádku, pooperační potíže žádné. Jsem tři měsíce po zákroku, koleno je stabilní a už můžu vykonávat lehčí sporty.
Pane doktore velice si vážím Vašeho umu a mockrát děkuji.
P. Hruška
Martina Mynářová
Pan doktor Madeja mi operoval utržený přední zkřížený vaz a mohu ho jen doporučit . Do půl roku mě čeká plastika a jen u něj. Je to mladý a velmi příjemný pan doktor a u něj se nemůže stát,že by svou péči o vás odbyl. Kdykoliv dobře naladěný a usměvavý.
Je to opravdu skvělý člověk a lékař
Skvělý lékař který mi pomohl, ochotně mě vyslechnul a problém řešil až ke zdárnému konci, už zase hýbu rukou jako před nehodou. Děkuji a mohu jen doporučit!!!
Flexibiní - ochotný - umí !!!!!
všem doporučuji
Perfektní lékař operoval mi utržené vazy v rameni . Skláním poklonu tomuto lékaři
Chirurgové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Chirurgové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě