Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
Zdenka Lysíková
Je tomu přesně rok /30.11/ ,tenhle úžasný Mudr Roman Litner mě operoval ruku /distální předloktí s dislokací/ s panem doktorem Jelenem. Ruka je perfektní a já jsem jim velmi vděčná. MOOc díky s přáním hodně zdraví a úspěchů. Z:L
Petra Kř.
Není arogantní je upřímný, ale to nikdo nechce slyšet. Člověk není pacient je to partner, tak by měl velkou částí a chováním přispět k uzdravení, přátelé!
Nemůžeš jen čekat, až Tě někdo uzdraví, AK to nefunguje.
On dělá, co může a co mu dovolí i tento doktor je jen doktor, ne Bůh.
Je hodně odolný na to, jak mu tam každý chodí brečet a stěžovat si, nemyslíte....
Tento doktor pomáhá a hlavně svědomitě přistupuje ke všem, věnuje se každému detailu, a že nemá vždy úsměv na rtu? To je super, alespoň vím, že mne léčí člověk.
Šla bych na Traumačce FNO už jen k němu. Jenom!
Jakub
Hodný, pečlivý pán doktor, sice umí být arogantní ale jsem s ním spokojen. Mám natržený vaz v kotníku a jeden vaz mám trvale poškozený, léčba sádrovou fixací.
Iris H.
Pan doktor Litner je výborný, v mých tehdy 17 letech mi zachránil nohu, již po operaci, která měla infekci a hrozila amputace. Věnoval se maximálně, nic nepodcenil a díky němu dnes, v téměř 30 letech chodím a o velmi ošklivé zlomenině hlezna a roztříštěné patě vůbec nevím. Děkuju pane doktore.
idas
prostě doktor úžasňák
604819906
Děkuji za skvělý profesionální přístup a děkuji, že mohu zase chodit :-)
Názor..
Arogantní umí být, to vím, pač jsem jeho dcera :-) Ale jinak super..páč pár zákroků jsem u něho absolvovala...
lindm
Bohužel špatná zkušenost, Pan doktor arogantní, asi špatný den, nevím. A o ochotě personálu traum.příjm. ani nemluvím....
xy
Tento doktor je uzasny. Ano ceka se u neho dlouho, ale kdyz se dostanete na radu, tak pochopite proc. Protoze se svemu pacientovi peclive a detailne venuje. Nevynecha jediny detail. Navic je pozitivni a povzbuzujici, ikdyz se zda, ze je stav po uraze neresitelny. Sla jsem k nemu zoufala ze sveho stavu a odchazela jsem plna nadeje, ze to spolecne s doktorem zvladneme. Sam me o tom ujistil. Ano, bude to trvat dlouho, ale je to hodne na me, na pacientovi. Musim poctive cvicit. Dekuju pane doktore.
Roman Orlova
Mám za sebou velice ošklivé tříštivé zlomeniny paty, hlezna, holenní kosti na obou nohách . Nebýt pana doktora Litnera už nechodím... ve 23 letech . Jsem mu navždy vděčný. Odvádí perfektní práci ve svém oboru a je velice pečlivý. Nedám na něho dopustit . Je to opravdu profesionál ve svém oboru !!!
Chirurgové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Chirurgové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě