Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Lukáš Píša
U pana doktora Lehovce, jsem byl nyní po druhé s obtížemi pravého hlezna. Navrhl jako první rehabilitace a až po té při stálé nestabilnosti hlezna operaci. Velmi milá péče a zájem o pomoc pacientovi. Doporučuji všem
Jakub Potůček
U pana doktora jsem byl s přetrvávající a opakující se bolestí kyčle a lehkou bolestí ramene. Pozitivní bylo, že mě poslal na rentgen s kyčlí a napsal mi rehabilitace na obojí. Z rentgenu zároveň vyloučil artrózu. Negativní bylo, že mi nezjistil, co mi je (ani u kyčle, ani u ramene) a do zprávy ni napsal v zásadě to, co jsem mu řekl (tj. že mě bolí kyčle a rameno). Bez diagnózy z čeho pramení bolest (min. kyčle) vedla hned první rehabilitace s fyzioterapeutem (jen lehké rozcvičení) na základě "poznatků" od pana doktora k tomu, že se bolest obratem vrátila.
Pan doktor mnou se moc nebavil, na mé otázky a shahu zjistit, kde je problém reagoval ve variacích: "Hmm, spíš si to nemyslím.", vypadal, že chce spíš odbavit pacienty a není třeba, aby zjistil, co jim je (min. v mém případě).
Následně mi další ortoped (po popisu příznaků) a minutě zkoumání rentgenu vysvětlil a ukázal na rentgenu, co je problém, čím je způsobem, co ho zhoršuje, co s tím dělat a čeho se vyvarovat. Dtto rameno.
Ing. Barseghyan Barsegh
Pan doktor je profesionál a odborník, velmi pozitivní přístup k pacientům, speciální péče a rychlé uzdravení.
Doporučuji každému.
IP
Naprosto výborný lékař. Vsechno podrobně výsvětlil a pomohl. Velmi pečlivě ošetřil. Můžu vřelé doporučit
Upravit nebo spravovat profilOrtopedové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Ortopedové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Ortopedové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze