Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
E.Ch.
Mudr.Kudrna a zdravotní sestra jsou zdravotníci jak by mèli být všichni.Mudr.Kudrna odborník,kterému naprosto věřím již několik let.Chodíme k němu tři generace,ja,dcera,vnučka.Skvělá sestrička,děkuji.Chvosteková.
V.Ond
Milý, vstřícný lékař. Jsem v jeho péči necelý rok a jsem naprosto spokojená až na pár výjimek, kdy jsem řešila otěhotnění a poslal partnera na testy, pak to uzavřel s tím, že jsem mladá pacientka. Jinak bezbolestná kontrola, vysvětlí, ukáže..
Zuzana
Pan doktor je moc ochotný, milý a vše vysvětlí. Jsem moc ráda, že mohu být jeho pacientkou. Už bych neměnila.
Jana Kopečná
Dnes jsem se stala pacientkou pana doktora Kudrny a musím říct, že po všech mých špatných zkušenostech s předešlými ženskými lékaři jsem velmi spokojená. Chodila jsem k panu doktoru Baranovi a ten už bohužel není mezi námi, byl to PAN doktor. Bála jsem se, že už takového nenajdu a změnila jsem dvakrát ženského lékaře. Do třetice všeho dobrého, věřím tomu. Sestřička velmi příjemná a hodná, vše vysvětlí, pan doktor usměvavý a milý, vyšetření bezbolestné a vše mi bylo vysvětleno. Takže můžu jen doporučit už po první návštěvě jsem odcházela mile přikvapená a klidnější.
Hanča Huslíková
Já jsem spokojená už 16let a tři těhotenství, neměnila bych :D Podle mě jeden z nejlepších, netrpělivějších doktorů co znám, jsem moc ráda, že patřím mezi jeho pacientky!
H.N.
Příjemný člověk a kvalitní lékař, nezažila jsem nikdy, že by měl špatnou náladu, vše ochotně vysvětlí, vždy mi pomohl, poradil a povzbudil, úspěšně jsme zvládli mé rizikové těhotenství. Je to můj třetí gynekolog a doufám, že poslední. Sestřicka je taky příjemná a milá. Jen kdyby ordinoval více dní v týdnu, ale chápu, že má i další pracovní aktivity. Takže doporučuji. H. Navrátilová
Eva
Neskutečně milý a sympatický pan doktor, vždy vše vysvětlí a je vidět, že mu na pacientkách záleží. Já mohu jen DOPORUČIT :)
Pavlína
Je to velmi příjemný a ochotný doktor. V létě jsem podstoupila tři gynekologické zákroky. Vždy jsem dopředu byla informována panem doktorem jaký mám zdravotní problém a co mi budou operovat. Vše mi vysvětlil a byl nejen dobrý lékař, ale podporoval mne i psychicky. Chodím k němu už několik let a nadále zůstanu jeho spokojenou pacientkou. Děkuji pane doktore!
ordinační doba
Prosím napiše mi někdo ordinační dobu pana doktora moc děkuji.
bývalý pacient
Úžasný lékař! Trpělivý, empatický, profesionální. Doporučuji...