Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
Zobrazit ostatní profily internistů v okolíCeník
Dušan Hanzlík
Nemám ve zvyku psát hodnocení, ale bohužel se musím podělit o zážitek. I přes prázdnou ordinaci a čekárnu nás odmítl pan doktor vyšetřit, přestože na stránkách polikliniky je uvedeno "vyšetření bez objednání a doporučení". Arogantním chováním nás odkázal na jiné lékaře, že akutní případy nedělá. Šlo o bolest v oblasti dutiny břišní. Nevím, kdo jiný než specialista na interní medicínu, by měl pacienta vyšetřit. Jsem z přístupu lékaře k pacientovi velmi zklamán.
Hana Beránková
Velmi dobrý lékař, po prodělaném pásovém oparu mám následné potíže. Provedl potřebná pro mě uklidňující vyšetření a trpělivě vyhledává léky jako výměnu za ty které nesnáším. Velmi děkuji a mohu vřele jeho péči doporučit
Byl jsem u pana doktora poprvé, ale musím říct, že choval velmi laskavě, pozorně. Veškerá vyšetření (sono, EKG) prováděl pečlivě, nakonec se mnou celý nález podorbně probral ústně. Mile mě překvapil.
Velmi dobrý a ochotný lékař. Vždy se mi maximálně věnuje a nespěchá. Odborně na velmi dobré úrovni. Na všechny otázky ochotně odpovídá.
Ochotný, odborně na úrovni
Upravit nebo spravovat profilInternisté s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Internisté s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Internisté s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze