Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
B.S.
K panu doktorovi chodím už asi 15 let a je naprosto skvělý. Rozhodně doporučuji
cicmi
Děkuji panu doktorovi za jeho báječnou, empatickou, milou a vstřícnou péči, vždy mi moc pomohl a jsem ráda, že je můj gynekolog, mám s ním za x let velmi dobré zkušenosti a vždy se k němu těším, je to moc milý člověk, který mě svým přístupem vždy uklidní... děkuji!
Lucie
Pana doktora pamatuji jako ochotného, šikovného, bohužel jsem se přestěhovala, jinak bych k němu jezdila dál. Chodila jsem k němu 10 let, absolvovala jak klasické prohlídky, tak jedno zamlklé těhotenství, poté bezproblémové těhotenství zakončené porodem v benešovské porodnici.
Snad jediná výtka - dlouhé čekací doby a upřednostňování některých pacientek, které přijdou a jdou hned na řadu, i když je plná čekárna. :-(
Vendula
Lékař je velmi milý a pečlivý, jsem ráda, že chodím právě k němu. Vždy mi pomohl.
mimi
Mohu říci, že docházím do této ordinace 14 let a jsem nadmíru spokojená.
nemám slov
To že je pan doktor milý, ještě k výkonu nestačí. Díky panu doktorovi jsem přišla o dítě ve 38. týdnu. Páč jsem mu naivně věřila jako ti s pozitivními komentáři, tak další se narodilo díky nevyšetřené těhotenské cukrovce v 6. měsíci. Naštěstí plod byl zdraví, takže žádné následky nemáme. Ústně mi by bylo vysvětleno, že cukrovku mít nemohu, aniž by po mě chtěl v jakékoliv těhotenství moč - smutné, bohužel on o nic nepřišel a a já se získaných zkušeností v životě nezbavím :-(
Helena
Jsem ráda,že jsem měla štěstí a dostala se k panu Křížovi,který je nejen odborníkem své věci,ale taky milí,příjemný a lidský. Před tím jsem chodila k lékaři,který se na mě ani nepodíval a jen ve dveřích mi podali recept a můžete jít. Dobrý,žé?
Janis
Pan ´doktor je opravdu velice milý a přívětivý, ale to bohužel nestačí. Profesionalita a odbornost u něj opravdu pokulhává. Přes PŮL ROKU !!!!!!!! jsem k němu chodila s opakovanými problémy a on jen dělal stěry ( což mu také moc dobře nejde ) a říkal, že to nic neníatd. No a po půl roce, když jsem si sama vyžádala jsem skončila s diagnozou Rakovina děložního čípku, bylo mi 30 let. Nastal kolotoč...operace, chemoterapie.....atd. Bohužel už nikdy nemohu mít děti a jen se modlím abych to všechno vůbec přežila.
úplatky se nepeeou
Vybírá úplatky a za vybrané peníze nakonec neodvede slíbenou práci.
Kdo se setkal s podobným?
S panem doktorem jsem spokojená, vždy mi dobře pomohl. V jeho ordinaci necítím stres z prohlídky ani stud. Pan doktor má profesinální taktní přístup. Spokojenost už 10 let.