V roce 1980 ukončil maturitní zkouškou studium na Hansa-Kolleg Hamburg.
V roce 1984 studium zubního lékařství na Univerzitě Hamburg. Manažerskou praxi získal na Axel-Springer-Verlag Hamburg, absolvoval řadu odborných stáží v Německu a Vietnamu, ve Švédsku získal zaučení od prof. Ericssona, obor implantace.
V roce 1995 si otevřel vlastní ordinaci v Hamburgu. V roce 2000 pobýval v Awali Hospital na Bahrainu, kde ošetřoval královskou rodinu, od roku 2002–2004 působil jako zubní lékař European Dental Center Praha, v letech 2003–2008 jako asistent na Karlově univerzitě Praha, konzervační oddělení, propedeutika a výuka studentů na křesle, od podzimu 2004 se podílel na vybudování zubní ordinace v Canadian Medical Care Praha, kde pracoval až do roku 2011. Do února 2013 vystupoval jako senior dentist Accadent v Německu a Vietnamu. Poskytuje služby v oblasti preventivního zubního lékařství, protetiky, endodoncie a esteticke stomatologie..
Pacienti se zdravotním pojištěním a soukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí5 názor pacienta
Katerina
Pan doktor Kadlec je skvělý! opravdu muž na svém místě, který navíc dokáže vytvořit takovou atmosféru, že skoro zapomenete, že jste u zubaře :D rozhodně doporučuji, je to profík!
otmarova
Sice jsem u pana zubaře zářím měla jen vstupní vyšetření ale byl příjemný ze i když me čekají 4vetsi a par menších zákroku tak se zářím vůbec nebojím!
David
S ošetřením pana doktora jsem absolutmě spokojen. Postupně u mne odbourává v dětství získanou fobii ze zubařů :-).
sk.
Z vlastní zkušenosti mohu Romana Kadlece doporučit! Chodíme s celou rodinou už roky, nejen, že je skvělý k dětem (což se nám opravdu nikde předtím nestalo a naše děti ho milují), ale vždy dobře poradí a hlavně mu jde o to, aby zachránil zuby v přírodní podobě, to hodně cením, protože každý jiný by mi byl býval před pár lety navrtal mnoho implantátů a inkasoval nemalou částku a doktor Kadlec mi velmi pomohl. (byť implantát tedy mám, nakonec jeden a ani o něm nevím). Kdo hledáte dobrého zubaře, pak věřte, že jste právě našli. Dita Škramovská s rodinou
andrea
Byla jsem u pana doktora na fasetách a jsem fakt nadšená. Dlouho jsem o tom uvažovala, ale vadilo mi, že se musí zuby obrousit, což u něj nemusí být. vypadá to skvěle. Sice jsem byla v začátku překvapená, jak moc je pan doktor pedant na zubní hygienu, ale chápu proč. I můj muž si nemůže vynachválit a ani děti bych do jiných rukou nesvěřila! Jsme rádi, že jste zpět v Praze! Vaše věrná klientka Andrea Velecká s rodinou
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, je pravda, že elektrický zubní kartáček výrazně poškozuje dáseň a sklovinu? V případě, že ano, jak ho tedy správně používat, aby to požkození bylo co nejmenší? Každý tvrdí něco jiného, tak bych v tom rád měl jasno. Děkuji za odpověď.
Dobry den, el. zubni kartacek sklovinu neposkodi. Je to mylne tvrzeni. Mysleny jsou krckove defekty, ktere vznikaji tesne pod ukoncenim skloviny a kde zacina mekkci cast zubni tkane. Dasne tez neposkodi, pokud nepouzivate ultra tvrdy nasadec. Dulezite jsou co nejmekkci kartacky, drzet je priblizne 45 stupnu k zubu a ne abrazivni pasty.