Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
Psáno dodatečně :D
U pana doktora jsem byl více krát na vyřezávání bradavic, vždy vše bez problému na ruce a koleni mi pak vyřezával výrustk, po kterých mám pořádné jizvy ale nevadí to, aspoň má na pana doktora dobrou vzpomínku. Byl to určitě dobrý chlap a je vážně velká škoda, že už tu není mezi námi.
Martin Nechvíle
MUDr. Jelínek je opravdový odborník a i když lékaře moc nemusím, k němu jdu vždy s jistotou, že mě ošetří tak jak má. S ničím se nepárá, ale i přesto vím, že to dělá proto aby mi co nejvíce pomohl. Doufám, že žádného lékaře zase dlouho potřebovat nebudu, ale pokud chirurga ano, tak k němu půjdu rád. Je skvělý a své profesi rozumí, víc než kdo jiný. Jsem rád, že ho tu máme.
karel.dufek
Dobrý den, tento chirurg je jeden z mála lékařů mezi spoustou šarlatánů a zlatokopů, nebojí se přiznat, že na nemoc se kterou jste přišli, nestačí a pošle vás za specialistou. Jako chirurg excelentní, jako člověk? Naše rodina ho má ráda.
Arny
Tak jsem tedy dnes navštívil mudr.Jelínka.
Musím říct že jsem skeptik a praktik co nevidím prostě nevěřím.Návštěva cca 50 min a odcházel jsem s parádní sádrou.Žádná celodopolední akce na co jsem zvyklý jinde.
Přesný,jasný ale odborný přístup.A co jsem tak vypozoroval tak i ostatní pacienti jsou velice spokojení.Za 14 dní tam valím znovu tak kdyby nějaká změna tak něco napíšu.
Zatím má "mistr"p. Jelínek u mě 101%:))
jurkarurka
Tento doktor, vyznavajici jakekoli metody k uspesne lecbe (vcetne dreveneho koliku do ust proti bolesti pri opetovnem lamani spatne srostle zlomeniny) je skutecny mistni klenot. Diky
ornela
skvělý lékař a odborník!!! ZBOŽŇUJI HO!!!
PÁN DOKTOR Roman Jelínek je pro mne nejlepší chirurg a clověk kterého jsem kdy poznala.
V roce 1992 jsem měla těžkou autonehodu při níž mne hrozila amputace pravé nohy.Pán doktor měl taky ve stejný den službu v nemocnici NJ, když mne tam dovezli. V nemocnici kde jsem ležela měsíce se lékař Roman Jelínek stal pro mne andělem strážným. Nohu, ač je zdeformovaná se podařilo zachránit.Uběhlo 20 let a jsem jeho pacientkou dodnes ( i když už bydlím v jiném okrese).Za takovým skvělým lékařem by jsem dojížděla i stovky kilometrů!!. DĚKUJI PANE DOKTORE ZA OBĚTAVÝ A LIDSKÝ PŘÍSTUP.MÁM VÁS RÁDA BRONISLAVA KVIČALOVÁ
Váš účet byl odstraněn
Velmi dobrý, erudovaný lékař, který, díky své povaze, dokáže pacienta uklidnit, poradit mu, díky tomu vytvořit příjemné prostředí, které dobřa na pacienta a jeho zdraví působí.
Je dosti dobrý.Dětem je víc opatrnější.Všem doporučuji.
Lepšího chirurga si nedovedu představit. Všem vřele doporučuji, byť je trošku ras, ale vždy pomůže. Je to jeden z nejlepších lékařů jaké znám.