Brno, Pekařská 53, Brno
Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
Tereza
Pana doktora jsem navštívila v rámci trvající bolesti beder. Absolvovala jsem předtím rehabilitace. Z celého vyšetření mám však pocit, že nejdelší bylo vlastně psaní pana doktora do počítače. No jo, byrokracii já chápu! Na mě se sotva podíval. Zvedl mi nohu a hotovo. Údajně je bolest beder od S skloubení a bude trvat než se to "rozhýbe". Doporučil mi fyzioterapii. No a světe div se, pár týdnů na to tuhá noha a návštěva neurologie, kde paní doktorka řekla, že tohle vůbec pohyb mít nemělo a nemá. Následně poslána na další vyšetření. No, já vám nevím, opravdu je tohle správné ? Takto léčit? Možná neměl pan doktor jen svůj den. Tak snad ho nebude mít u ostatních pacientů. Za mě nedoporučuji. Protože prohlídka vypadá naprosto jinak!
Karoli
Problémy s mým zápěstím konečně začal řešit (oproti jinému nejmenovanému) a hned se mi zlepšilo. Zacházel se mnou velmi opatrně, bral ohled na můj ekzém v místě úrazu. Velmi příjemný doktor.
Upravit nebo spravovat profilChirurgové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Chirurgové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Chirurgové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně