Soukromá gastroenterologická ambulance
Revoluční 11, Praha

Zobrazit ostatní profily gastroenterologů v okolí

Umístění: Poliklinika Revoluční, s.r.o. Jiný

Úžasná zkušenost, jak s panem doktorem, tak jeho sestřičkou, která mě celým procesem gastroskopie prováděla. Mohu jen doporučit.

Umístění: Poliklinika Revoluční, s.r.o. Jiný

Pan doktor je milý a řekne vše přímo. Byla jsem na vyšetření (gastroskopii) a byl moc šikovný.
Sestřičky také příjemné a při vyšetření mi sestřička poskytla obrovskou podporu tím, že mi držela a sdělovala celý průběh. Děkuji celému týmu za péči.

T
Umístění: Poliklinika Revoluční, s.r.o. Jiný

vynikajici doktor i sestra. Z vysetreni sem byla podelana az za usima. Sestre jsem nejspis umackala ruku. Doktor profesionalni, komunikativni, diky jeho pristupu a informacim jsem to zvladla (a sestra s doktorem me:)).

Umístění: Poliklinika Revoluční, s.r.o. Jiný

Když už se dovoláte a objednáte, tak dobrý. Ale dovolat se tam, to je martyrium. Třeba kvůli e-receptu… slíbí poslat, a nic. Takže zase vytáčet tak dlouho, než to sestřička – v telefonu i v reálu vždycky velmi milá a sympatická, a v reálu i moc hezká – zvedne.

Umístění: Poliklinika Revoluční, s.r.o. Jiný

Byl jsem u pana doktora na gastroskopii bez sedace a všechno bylo naprosto v pohodě. Ze začátku to bylo trochu nepříjemné, ale pan doktor je očividně profík a zbytek zákroku jsem ani necítil a po 5 minutách bylo po všem.

Umístění: Poliklinika Revoluční, s.r.o.

Pan doktor je sice velmi jemný při vyšetření, prostředí čisté, sestra milá, ale celkový dojem otřesný. Trpím dlouhodobě těžkými obtížemi, přestala jsem téměř jíst neustálé zvracení a průjmy, záněty atd. Pan doktor mi po vyšetření řekl že mi nic není A ať prý jdu na psychiatrii. Odešla jsem plačící a našla jiného lékaře, který hned diagnostikoval těžkou intoleranci na laktozu ( kterou pan Horný také vyšetřoval a nic nenašel) a zároveň mne poslal na vyšetření slinivky která způsobuje nejspíše většinu mých problémů, nasazená léčba okamžitě zabrala.překvapuje mně že jako specialistu pana doktora Horného nenapadlo že původ problémů může být i jinde než ve střevech či žaludku. Jinými slovy kdybych se řídila jeho radami, umřela bych hlady nacpaná antidepresivy. Naprosto neprofesionální přístup.

Umístění: Poliklinika Revoluční, s.r.o. kolonoskopie

Také jsem u p. doktora Horného absolvoval kolonoskopické vyšetření, na které jsem čekal cca 3 měsíce, takže jsem předpokládal, že po p. doktorovi je poptávka. Návštěva předčila má očekávání, p. doktor i sestřička byli milí a empatičtí. Jen mě malinko překvapilo, že jsem na začátku vyšetření nedostal dle předchozích tištěných instrukcí kanylu. I tak vyšetření probíhalo celkem bez problémů, nicméně zhruba v polovině jsem si radši připlatil za rajský plyn (500,- Kč), pak již vše v pohodě – resp. řekl bych, že gastroskopie je daleko náročnější.

N
Umístění: Poliklinika Revoluční, s.r.o. kolonoskopie

Byla jsem ny kolonoskopickém vyšetření u pana doktora Horného a nemůžu si stěžovat. Doktor i sestřička velice příjemní, všechno se mnou probrali a po celou dobu vyšetření si se mnou povídali a přesně mi popisovali, co se zrovna děje. Na požádání jsem dostala inhalační analgosedaci - rajský plyn, který mě oblbnul, ale stále jsem byla při vědomí. Vyšetření bylo jen lehce nepříjemné, ale ne bolestivé a přístup personálu mi ho velice zpříjemnil. Mohu jen doporučit.

U

Byla jsem u pana doktora na kolonoskopii na doporučení.Připlatila jsem si za brzký termín a za Entonox/rajský plyn/.Pan doktor i sestřička jsou velice příjemní,povídají si s váma a průběh vyšetření popisují.Vyšetření bylo rychlé a bezbolestné,vřele doporučuji.

Katastrofa. Doktor je arogantní a celou svoji profesi bere pouze jako kšeft jak si přijít rychle k penězům. Zájem o pacienty nečekejte. Hned při první konzultaci Vám podsouvá probiotika a podobná léčiva které má "shodou okolností" přímo v ordinaci a může Vás tak rovnou zinkasovat. Zaplatil jsem si nadstandartní služby a ačkoli samotné vyšetření proběhlo bez komplikací, následná léčba už probíhala ve stylu naprostého nezájmu. Nakonec sem byl nucen ukončit docházení, neboť doktor nejevil o mé zdravotní problémy nejmenší zájem a pouze "na slepo" obměňoval kombinace léků, které nezabíraly. Pokud Vám mohu poradit, neztrácejte s tímto doktorem Váš čas. Jenom se vám během jeho "péče" Váš stav zhorší.