Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíCeník
D.P.
Pan doktor je skvělý, má opravdu snahu vyslechnout, je empatický a velmi citlivý k dětem .
Nikdy člověka neodmítne vždy se snaží pomoc a léčí naprosto skvěle.
Tento pan doktor je nejlepší kterého znám, chodím k němu já i dcera nikam jinam už bych nešla.
Děkuji
Skvělý přístup k dětem. Moc doporučuji! Sestřička i pan doktor, byli úžasní.
LP
Pan doktor je neskutečně pozorný, milý k dětem, dítě oslovuje křestním jménem, naváže ihned kontakt s malým pacientem a ten pak ztrácí ihned zábrany a nebojí se. Návštěva proběhla naprosto bez komplikací, vše bylo podrobně vysvětleno. Vřele doporučuji :-). Sestřička Zuzka též milá, usměvavá.
Klára Urbanová
Pana doktora a sestřičku Zuzku mohu jedině doporučit. Ona je vždy velice milá nejen v ordinaci, ale snaží se pomoci i po telefonu. Pan doktor má milý a přátelský přístup, je důkladný a vše vysvětlí a doporučí léčbu. Chodíme k nim celá rodina a děti to tam mají moc rádi. Nebojí se a vždy je sestřička odmění třeba obrázkem, samolepkou apod.
Magdalena
Pan lékař mi velmi pomohl a potřebovala jsem slyšet názor odborného lékaře na odstranění mandlí, i když jsem astmatik, skvělý přístup a hodný pán lékař, vše důkladně vysvětlil závažnost mých onemocnění...
Elvira Georgieva
Pan doktor se sestřičkou jsou velice mily vysvetli vse. Hlavne pan doktor prohlizi opravdu detailne a podrobne vse vysvetli, neni to rychle rychle jak vetsina jinde...Nikam jinde bych uz nasla navstevuji ja a obe dve dcery. Jsem rada ze existuji takovy lekari! Dekujeme Vam
Michaela Fialová
Pana doktora navštěvuji s dětma už přes 10 let a k jinému bych nešla.Maximální spokojenost k dětem strašně hodný vše vysvětlí česky ???? je prostě lidský a má srdíčko na pravém místě.
Jitka
Velká spokojenost příjemný a i sestřičku si vybral dobře je milá není nervozni s lekařem i sestrou jsem spokojena takovych ordinací více....
Anežka
Pan doktor ma skvely pristup, a hlavne to umi s detmi.
Rad si s nimi povida i pri vysetreni, jen aby je nejak zaujal aby se nabali.
V.Motl
Návštěva u pana doktora začne tím, že povstane, podá vám ruku a nabídne židli. Působí klidným empatickým dojmem v průběhu celého vyšetřování, na jehož závěr stanoví jasnou diagnozu a konkrétní možnosti řešení. Neznám lepšího lékaře -odborníka i člověka.
U pana doktora jsem byl po 9 neúspěšných návštěvách jinde s problémem 2 roky trvajícího zalehnutí uší po úrazu hlavy. Stanovil jasnou diagnozu a jeho konzervativní léčba přinesla zázračný výsledek, že zalehnutí po 3měsíční léčbě zmizelo ! V záloze byl ještě chirurgický zákrok v ÚVN Praha, se kterou pan doktor spolupracuje a byl ochoten mi vše sám zajistit. Neznám lepší přístup lékaře k pacientovi a mohu ho doporučit všem, kteří už nevědí kudy kam !
Upravit nebo spravovat profilOtorinolaryngologové v Mladé Boleslavi
Otorinolaryngologové v Berouně