Zobrazit ostatní profily kardiologů v okolíCeník
J.R.
S panem doktorem jsem se na JEHO návrh rozešel. Sice mi zajistil lázně, ale co jsem si musel vyslechnout... V jeho počítači se během lázní zrodil termín na Holtra. Takže mě přivítal výtkou a že když příště nepřijdu, uleví se mu, protože bude mít míň pacientů. Domluvil mi kardiostimulátor ale nesdělil termín. Do svého počítače si napsal: vlivem špatného přenosu redundantních informací se pacient na zákrok nedostavil.
Řídil jsem se zprávou z FN Brno. ON se po půl roce rozčílil, že ON je ten, kdo zodpovídá za pacienta a že FN si myslí, že je nade vše... Objednat znamená čekat 3-4 hodiny. Přitom z ordinace slyšíte, si diktuje, dohaduje se s pojišťovnou, řeší software Dr.Rex nebo se vrací k předchozímu pacientovi. O předepsaných lécích nic neřekne. Takže nebýt lékárnice, nevíte, kterým otvorem jeho léky užívat. Přede mnou řešil se zdravotním bratrem problém, kam uložit pamatováček, jestli mezi květináče na poličce nebo na stůl a jak často ho prohlížet..
Nikdy více.
Pavel
Velka spokojenost, pan doktor je odbornik, skoda ze ma porad nacpanou cekarnu.
457961nc78
Jeho znalosti odpovídají titulu CSc. Jeho vybavení je opravdu nadstandardní. Žije v zajetí chytrých krabiček podobně, jako teenageři žijí v zajetí facebooku. To, co ukáže krabička, je svaté. Mě osobně chtěl voperovat kardiostimulátor kvůli apnoe. Po všemožných drahých vyšetřeních pomohl sprej do nosu Tinkair. Trpím občas alergií na kdovíco a mám ucpaný nos :-) I pan doktor na ORL se divil, proč mě neposlali nejdřív k němu :-) Inu, vše je o penězích. Pan Dvořák asi potřebuje splatit půjčky...
Ivona Číhalíková
strou
Nadstandartní znalosti.Velmi dobré vybavení. Doporučuji.