Budovatelů 6, Přerov 75002
LT
On-line nekomunikuje, dovolat se nedá, na dveřích vylepená dovolená nebo povinnost se objednat telefonicky… po 3 letech nemožnosti si cca 1x za rok efektivně vytelefonovat návštěvu/ neschopenku kvůli chřipce/ angíně jsem odešel. Chudák paní sestřička je na to sama. Svět se změnil, tam se nezměnilo nic.
• Ambulance PL pro dospělé • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Viktorie
Lékař na svém místě, působí profesionálně a v komunikaci s člověkem je velmi příjemný. Doporučuji. :)
magulena
Skvělý přístup mladého pana doktora, vždy vše prošetří jak se patří, nasadí odpovídající léky, milá a vstřícná sestřička na závěr. Dokonalá dvojka.
MARIE.CH
MĚNILA JSEM LÉKAŘE A BYL MI DOPORUČEN PAN DOKTOR.JSEM VELICE SPOKOJENÁ I SESTŘIČKA JE MOC MILÁ.
janulka
Měnila jsem lékaře a chtěla k dr.Jemelkové, ale bohužel nepřijímá nové pacienty. Tak jsem si v hodnoceních vybrala dr. Ďuríka - A NELITUJI.
I
Irča
Příjemný mladý lékař. Sestřička je také skvělá, většinou dokáže z pacienta sejmout obavy tím, jak s ním prohodí pár milých slov.
Dohnalova
Pan doktor má lidský přístup, zájem o pacienta,sestricku má milou,ochotnou.
Jsou to profici a přeji jim hodně sil do dalších let.• • •
Velice příjemný pan doktor, profesionální a lidský přístup.
chodím k němu velmi málo, ale pokaždé rád.
V.Havlis.Přerov.21 let• • •
Já jsem naprosto spokojená. Pan doktor i sestřička jsou bezva. Nemohla jsem si vybrat líp.
Pan doktor je příjemný, ochotný, ani jednou se nestalo, že by měl člověk pocit, že obtěžuje. Vyléčí a to je důležité.