Zobrazit ostatní profily gastroenterologů v okolíCeník
ŠKOPOVÁ
Profesionál...co víc si dnes přát !!! Navíc sympaťák.....takhle bych chtěla chodit k lékaři...bez strachu...studu....atd. Děkuji, a MOC SI VÁŽÍM, že můžu chodit k takovému lékaři.
Stanislav Šternástek
Dne 31.05.2023 jsem absolvoval vyšetření u Mudr. Boka na kolonoskopický
zákrok.Pan Bok je u mně jeden z nejlepších doktorů. Tím nechci opomenout
profesionalitu celého kolektivu.Ještě jednou velké děkuji
Luci
Oceňuji pana doktora Boka za skvělý a profesionální přístup. Jak už bylo řečeno, je empatický, vším vás provede. Absolvovala jsem před 10 lety jak gastro tak kolonoskopii. S injekcí naprosto bezbolestné. Velmi jsem ocenila, že si můžete po zákroku na místě v soukromí na lůžku odpočinout. Velmi ochotný personál. Moc děkuji :)
Ivan Trojan
Dne 14.9.2021 jsem absolvoval vyšetření u Mudr. Boka, které se neobešlo bez kolonoskopického zákroku,týmto chci poděkovat panu doktoru za tento zákrok,který byl proveden velmi pečlivě s profesionální jistotou,eště jednou moc děkuji.
Martin L.
Milý a jemný pan doktor :-). Jeho profesionální a přitom osobní přístup je pohlazením pro duši pro toho, kdo má zkušenosti s pardubickou nemocnicí.
Petr Řezníček
Chci touto cestou poděkovat celému kolektivu pardubické Gastromedic s.r.o, hlavně panu Mudr. Romanu Bokovi a jeho kolektivu za velmi profesionální přístup k mému vyšetření, které jsem absolvoval 26.3.2018.
Jsem již starší člověk, který má zkušenosti z dob minulých a může srovnávat. Přístup a zkušenosti lékařů Gastromedic s.r.o jsou opravdu na špičkové úrovni. Doba čekání a nejistoty z vyšetření a spousta různých rozumů z internetu mě doslova ubíjela a hororové sny nenechaly mě vyspat. O to moje velké a překvapení po výkonu, že moje představy byly opravdu zbytečné a ty nervy taky. Opravdu není čeho se bát, nic nevíte vše je po injekci absolutně v pohodě. Moc Vám pane doktore děkuji možná i k záchraně života. Opravdu Vy starší nebojte se a toto preventivní vyšetření absolvujte.
Petr Řezníček
Pardubice
Martin P.
Dobrý den. V pondělí jsem absolvoval kolonoskopické vyšetření u MUDr. Boka a musím říct, že přistup je naprosto profesionální a prostředí příjemné. Sympatický je jak p. Bok tak i sestry :-). Zákrok jako takový jsem po podání analgetik téměř vůbec necítil. Takže pro ty co se bojí - není opravdu čeho. Děkuji p. Bokovi a sestrám.
Jana Vobořilová
Na vyšetření u pana doktor Boka jsem byla minulý měsíc /koloskopie a gastroskopie /Opravdu se není čeho bát, pan doktor a sestřičky mají k pacientům velice příjemný a lidský přístup.Děkuji.
jurajakub
Dnes u pana doktora absolvováno kolonoskopické vyšetření v Gastromedic Pardubice. Šlo o moje první kolono a často jsem četl, že hodně záleží na lékaři, který úkon provádí. Šel jsem proto po objektivních referencích, abych se dostal do co nejlepších rukou. A ono to klaplo...Prostě a jednoduše ať má kdokoliv jakýkoliv názor na toto vyšetření, já se na příští budu snad i těšit :-))) Jsem rád, že existují lékaři jako je pan MUDr Bok, velká poklona Vám i kolegům a kolegyním do Pardubic!
Věra Pozdníková
Pro mě jednoznačně jeden z nejlepších lékařů. Málokdy se setkám s tím, že i když si přijdu jenom pro recept, přijde mi ho do čekárny předat sám a pozdravit mě. Nejsem jenom anonymní pacientka. Víc takových.