Kontaktní údaje

Antala Staška 80/1670, Praha

Na Rybníčku 12/1364, Praha

N
Umístění: jiné místo • Jiný

Pan doktor byl úžasný,moje dcera věděla o všem, co se jí bude provádět. Ale když viděla předešlého pacienta, mladšího, tak znejistila a plaka. Začala se bát. Pan Doktor za námi přišel a krásně ji vše vysvětlil. Moje dcera měla čerstvě 10 let, tak k ní mluvil jako s dospělou,ale vše vysvětlil jako dítěti. Byl úžasný. Jako matka, nemůžu více poděkovat, a to platí samozřejmě celému pracovišti. Dcera je v pořádku

Z
Umístění: jiné místo • Jiný

Moc děkuji panu doktorů za dnešní uklidnění celé situace, úžasný a lidský... Vtipný a náladu naladí jednou větou, i dvě paní sestřičky super ženské, byla jsem s malým na odlěpení predkozky, mě se udělalo zle úžasný přístup ke mě i k synovi.. Pan doktor a dvě paní sestřičky supet

Umístění: jiné místo • Zubní ošetření v Mla...Vícedé Boleslavi Méně

Člověk na svém místě, díky jeho přístupu ze mě opadl strach z ošetření, velice příjemný pán, vše vysvětlil, naprosto profesionální a lidský přístup.... To samé platí i o jeho asistentce... Více takový lidí v našem zdravotnictví.. Moc děkuji pane doktore
Kraus

Dekujeme za pozorny, citlivy pristup k detem a za humor. Odchazeli jsme se vsemi potrebnymi informacemi.

ANO! Velicem sympatický vstřícný pán. Dle mého názoru - a po dlouholetých zkušenostech - při komunikaci všelijakých zdravotních situací a obtíží - mám pocit informovanosti a bezpečí. Vždy mi vše srozumitelně objasnil, dal doporučení a choval se nanejvýš profesionálně. Také DĚKUJI

Skvělý, ochotný a chápavý přístup k dětem. Čtyřletému synovi 20.12. dělal celkovou anestezii, při které mu bylo vytrženo 6 zubů a další ošetřeny. Moc děkujeme.