Zobrazit ostatní profily anesteziologů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily anesteziologů v okolíCeník
Zdeňka
Moc děkuji panu doktorů za dnešní uklidnění celé situace, úžasný a lidský... Vtipný a náladu naladí jednou větou, i dvě paní sestřičky super ženské, byla jsem s malým na odlěpení predkozky, mě se udělalo zle úžasný přístup ke mě i k synovi.. Pan doktor a dvě paní sestřičky supet
Václav Kraus
Člověk na svém místě, díky jeho přístupu ze mě opadl strach z ošetření, velice příjemný pán, vše vysvětlil, naprosto profesionální a lidský přístup.... To samé platí i o jeho asistentce... Více takový lidí v našem zdravotnictví.. Moc děkuji pane doktore
Kraus
Naděžda Urbanová
Dekujeme za pozorny, citlivy pristup k detem a za humor. Odchazeli jsme se vsemi potrebnymi informacemi.
Zuzana Staňková Brejchová
ANO! Velicem sympatický vstřícný pán. Dle mého názoru - a po dlouholetých zkušenostech - při komunikaci všelijakých zdravotních situací a obtíží - mám pocit informovanosti a bezpečí. Vždy mi vše srozumitelně objasnil, dal doporučení a choval se nanejvýš profesionálně. Také DĚKUJI
Michal Podolák
Skvělý, ochotný a chápavý přístup k dětem. Čtyřletému synovi 20.12. dělal celkovou anestezii, při které mu bylo vytrženo 6 zubů a další ošetřeny. Moc děkujeme.
Upravit nebo spravovat profilAnesteziologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Anesteziologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Anesteziologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze