Od 1.12.2014 opouštím Dental Image a naplno budu pracovat v mé nové ordinaci v Hostivaři.
Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí3 názor pacienta
Hledejte v názorech
Byl jsem objednán na výměnu plomby + poslal RTG zubů. Po hodinovém čekání doktor sdělil, že RTG nechce a posadil mě 5 min do křesla, naordinoval ústní hygienu (kde jsem byl týden před tím), to samé řekl pacientovi přede mnou a po mně, pak se sestrou (manželkou) požadovali 1.500,- v hotovosti za prohlídku a naordinovali termín registrace, ačkoliv jsem vyplňoval detailní formuláře 10min předtím. Po 2 měs čekání na termín stála návštěva 3h, 1.500,-/5 min v křesle, za ústní hygienu by chtěli 2.500,- a za registraci bych platil dalších 350-500,-, celkem 4.500,-, aniž byl proveden výkon, pro který jsem tam z daleka jel + musíte mít kredit 2.000,-, od kterého odčítají 500,- za opomenutí/změnu termínu. Recenze google potvrdily vlastní zkušenost, že zde pracuje tandem, který si z pacientů udělá dojné krá.. za podprůměrné služby, proto doporučuji vyhnout se této manipulaci obloukem a zkusit štěstí v jiné ordinaci, kde nejde jen o business, ale i o kvalitní služby, poskytované pacientům.
Daniel H.
Vždy odcházím spokojený, u pana doktora si připadám jako v Hiltonu. Je velice zkušený, precizní a poradí. Skvělé je připomínání návštěvy SMSkou. Sestřička také velice pečlivě asistuje.
Petra
Profesionální a pečlivý přístup k pacientovi, velmi příjemné jednání. Při zákroku naprosto bez bolesti. Pozdější návštěva s dětmi rovněž naprostá spokojenost. Mohu jen doporučit. Děkuji za ošetření. Petra