Mikrochirurgické operování patologických útvarů na mozku a páteři, operace poranění periferních nervů, klasické i endoskopické operace syndromu karpálního tunelu, syndromu kubitálního kanálku.
Elektrofyziologická měření v průběhu operací na mozku a míše s cílem předejít poškození pacienta

Nemocnice Na Homolce - neurochirurgie
Roentgenova 2, Praha 5, Praha

Zobrazit ostatní profily neurochirurgů v okolí

Konzultace online

Jak fungují ceny?

Umístění: Nemocnice Na Homolce - neurochirurgie Jiný

Po letech brnění rukou, nemožnosti najíst se bez toho, abych si ruce protřepal a v poslední době i neustálé buzení během spánku-brnění a mravenčení rukou-jsem se v pátek poprvé vyspal v klidu. Díky perfektně provedené endoskopické operaci pana doktora opět mohu v pohodě žít. Jeho skvělý profesionální a lidský přístup a ochota je příkladná. Taktéž dík patří všem ze skvělého týmu Tomedica. Já jednoznačně doporučuji.

Umístění: Nemocnice Na Homolce - neurochirurgie Jiný

Děkuju a ještě jednou děkuju panu doktorovi za jeho profesionalitu, vstřícnost a ochotu. Pomohl mi od bolestí a se svým týmem hodných sestřiček pro mě udělal hodně. Skláním se nad jeho lidskostí a umem. Pane DOKTORE moc, moc děkuji

Umístění: Nemocnice Na Homolce - neurochirurgie Jiný

Dobrý den, pan doktor je jistě skvělý odborník, ale divím se , že po tolika odborných stážích a přednáškách se nenaučil jednat s lidmi. Myslím , že pozdrav a pohled do očí je základní pravidlo pro lékaře při příchodu a odchodu pacienta.A komunikace při vyšetřování absolutně nulová. Poprvé se mi podíval do očí až při popisu diagnózy a po fyzickém vyšetření pohybu těla aniž by se mě zeptal co jsem prodělal a kam až může zajít…Celkově jsem si při návštěvě u něho připadal jako “věc”. Dojem zachraňovali báječné sestřičky. Moc jim díky !!

Umístění: Nemocnice Na Homolce - neurochirurgie Jiný

MUDr.Robert Tomáš je špičkový odborník.lekař na svém mistě a se skvělým týmem sestřiček.operace nádor na mozku z cistou Proběhla bez komplikací a bezbolestně mé naprosté spokojenosti.vše mi vysvětlil a jeho přístup je velmi příjemný a profesionální.Děkuju vám z Dětičkama a z Manželem za Záchranu života Že sem se mohla zpět vrátit k me Rodině Máte zlaté růce. Z Pozdravem Ružena Cibriková.

Umístění: jiné místo Jiný

MUDr. Robert Tomáš Ph.D je špičkový odborník. Lékař na svém místě a se skvělým týmem sestřiček. Operace obou karpálů proběhla rychle, bezbolestně a k mé naprosté spokojenosti. Vše mi vysvětlil a jeho přístup je velmi příjemný a profesionální. Děkuji mnohokrát za úspěšně provedenou operaci a velmi empatický přístup. Po 10 dnech po operaci jsem už v práci.

Umístění: jiné místo Jiný

Chtěl bych velice poděkovat panu doktorovi Tomášovi za perfektně a rychle provedenou operaci karpálního tunelu. Celý tým byl velice profesionální a příjemný. Jsem třetí den po operaci, žádná bolest ani otok. Moc Vám děkuji.

Umístění: Nemocnice Na Homolce - neurochirurgie Jiný

moc moc děkuji za váš přístup , klidný hlas byl jste báječný jsem 5 den po zákroku a vše ok ještě nás čeká druhá ruka

O
Umístění: jiné místo Jiný

Chtěl bych poděkovat panu doktorovi za skvěle odvedenou práci. Už dlouho mě trápilo brnění v levé ruce, když už jsem kvůli tomu nemohl spát, rozhodl jsem se, že přemůžu strach z operace a půjdu do toho. Brnění hned po operaci odeznělo. A rekonvalescence byla velmi rychlá. Prostředí kliniky je konfortní a celý tým velice příjemný.
Mockrát děkuji.

E
Umístění: jiné místo Jiný

Dlouhodobé bolesti a brnění pravé ruky mi bránily v každodenních činnostech. Po operaci bolesti odezněly a já můžu opět normálně fungovat. Veliké díky!

Umístění: Nemocnice Na Homolce - neurochirurgie Jiný

Dobrý den,ráda bych se podělila o své zkušenosti s operací karpálního tunelu. Nepříjemné brnění a mravenčení obou rukou mě dlouho trápilo, ale strach z operace mi nedovolil tento problém správně vyřešit. Nepomáhala tomu ani má zkušenost v rodině, kdy moje teta byla operována v malé nemocnici na Moravě a musela tento zákrok podstoupit 2 x na jedné ruce a výsledek ani po revizní operaci není v pořádku. Nakonec rozhodla hrozba ztráty zaměstnání a tak jsem navštívila pana doktora Tomáše. Mé obavy a strachy byly naprosto zbytečné. Jeho přístup, profesionalita a hlavně preciznost mě vrátila do mé práce. Mám po operaci obou rukou, minimální jizvu a hlavně nic mě nebudí a netrápí.Mohu ho s čistým svědomím doporučit jak rodině, tak všem kdo mají stejný problém. Operace trvá pár minut, neboli a není žádná následná dlouhá rekonvalescence. Je škoda, trápit se něčím, co vám může pan doktor Tomáš vyřešit tím nejmodernější a nejméně zatěžujícím způsobem a hlavně s lidským a empatickým přístupem.