Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
B.
Byli jsme s přítelem u pana doktora na ultrazvuku k určení pohlaví. Bylo to hrozně milé a příjemné, pan doktor vše vysvětlil, ukázal a díky němu to byl krásný zážitek. Děkujeme!
mouckovamarcela
Dobrý den,dnes jsem navštívila MUDr Šimka kvůli preventivní prohlídce.S panem doktorem jsme spokojená,jediné co nechápu jsou peníze.Minulý rok jsme přišla docela pozdě na preventivní prohlídku a sestřička řekla,že za trest zaplatím 1000Kč,ty jsem mimochodem zaplatila už při první návštěvě lékaře,z tohoto důvodu jsme si dávala pozor a letos jsme přišla na preventivní prohlídku přesně po roce,jaké bylo mé nepříjemné překvapení když my sestřička s úsměvem řekla,tak já Vás skásnu,takže jednou za rok,za 5 minutovou prohlídku dalších 1000Kč.Začínám uvažovat o jiném lékaři.
Alenka K.
Ačkoli pan doktor Šimek není mým gynekologem (chodím k panu doktorovi naproti, který nemá UTZ), byla jsem u něj (zatím pouze jednou) na UTZ a nemohu říct křivého slova. Pan doktor vše popsal svědomitě, pustil mi hlasitě bijící srdíčko a sestřička mi poté sama od sebe nabídla fotku. Určitě vnímal mou nervozitu a jednal se mnou mile a pomohl mi se nervozity zbavit. Dá se říci, že se dalšího UTZ u pana doktora nemohu dočkat. Co se sestřičky týče, několikrát mi v minulosti zachránila krk, když jsem něco potřebovala a můj gynekolog nebyl přítomen - zařídila vypsání receptu aj.
Lucie H.
K panu doktorovi chodím již deset let a jsem maximálně spokojena. Excelentní je především jeho těhotenská péče, skutečný odborník, který se neustále ve svém oboru vzdělává nejen na zahraničních konferencích. Má široký záběr a během těhotenství vám udělá všechna vyšetření on (ne jako u mnohých gynekologů, kteří nejsou vybaveni nebo nemají znalosti a na potřebná vyšetření vás posílají k jiným...). Má profesionální, milý přístup. Pacientek má skutečně mnoho, nicméně si je pamatuje,což je milé. Na klasickou (netěhotenskou) péči si také nemohu stěžovat, vždy se snažil pomoci a je k dispozici i na soukromém čísle. Sestřička správňačka, někdy ráznější, ale chápu, že při takovém množství pacientek je to nutné. Také VELMI OCEŃUJI management času, nikdy jsem nečekala déle než 5 min.!!! To se hned tak nevidí.
Miriam
Nikdy jsem tyhle recenze nečetla a musím říct, že mně to hodně překvapilo. Nejsem sice pacientkou pana Dr.Šimka dlouho a v současné době nemám žádný gynekologický problém, ale nikdy jsem neměla pocit, že by se pan doktor a nebo dokonce sestřička chovali arogantně . Vždy , když jsem potřebovala byli milí a všechno mi pečlivě vysvětlili. Pan doktor se snaží vyhovět všem pacientkám, společně se sestřičkou zvedají telefony jak na call centru a mnohdy nemají čas ani na oběd. Ráda bych jim poděkovala touto cestou za jejich čas a péči.
Ida Fiserova
Pokud mam vychazet ze zkusenosti s nekolika lekari (vcetne doc.Svobody) a predchozimi dvema porody, byla dnesni navsteva u dr.Simka fiasko. O vybavenosti netreba polemizovat. Predevsim lekar, ktery si neumi poucit sve podrizene - v tomto pripade sestra Nemcekova, jak se profesionalne chovat k pacientovi (napr.dodrzovat soukromi a nepokrikovat na chodbe pred ostatnimi pacienty..)- nema u me zadnou autoritu. Na zaver me dr.Simek pocastoval hlaskou, ze mi vlastne prokazuje laskavost - slo o ultrazvuk. Je to preci jeho prace! Cekala jsem na objednani tyden - pak byl lekar uspechany a fotku z ultrazvuku mi nedal. Pred tim u doc.Svobody jsem je dostavala automaticky a zdarma. Nakonec mi detinska sestra odmitla vydat vysledky, protoze jsem se neposadila na zidli, kterou mi urcila. Po mem komentari, ze si pripadam jako v materske skole se postavila mezi dvere a stekala jak ratlik neco ve smyslu, "co mi vadi?" No neni pochyb, ze nemela svuj den, ale k praci s lidmi patri profesionalni pristup a v soukromem sektoru by si nevydelala na slanou vodu..nastesti si kazdy muze zvolit lekare potazmo sestry sam - zaplat panbuh! Tam uz me nikdo neuvidi..
Antonina Eyjafjöll
Je hrozny. Chodila jsem v tehotenstvi-byl chladny, ale drzel se. Mozna proto, ze se mnou porad chodil manzel. Kdyz jsem se vratila po sestinedeli byla to hruza. Rval na me, ze jdu pozde (prisla jsem ale vcas). Nenechal me se vycurat, pry bydlim blizko, mohla jsem to stihnout i doma.
Michaela
Možná, co se týká péče o těhotné a vedení porodu, je pan doktor odborník. To nemohu posoudit. Ale v péči o ženy ve starším věku v menopauze, je minimálně katastrofální. Především v prevenci a diagnostice rakoviny prsu. Velké množství odborných chyb a velmi laxní přístup. To je kombinace, která zvláště u tohoto druhu onemocnění může mít nedozírné následky. V mém případě už to nelze změnit, ale doufám, že to bude alespoň varování pro další pacientky.
Mea
Pozitivní názory na pana doktora Šimka, které se zde objevují nejsou určitě "podezřelé"! Pacientkou pana doktora jsem více než dvacet let a s jeho přístupem k práci, profesionalitou, zkušenostmi, neustálým zdokonalováním se ve svém oboru a hlavně ochotou a příjemným vystupováním jsem naprosto spokojená a vážím si toho, že mám takového kvalitního gynekologa. Za zmínku stojí i sestřička v ordinaci pana doktora Šimka, je to velmi pozitivní, sympatická, příjemná a vtipná žena na pravém místě. Na závěr bych tu chtěla napsat, říká se, že nikdo není dokonalý, ale panu doktorovi k dokonalosti chybí opravdu málo a také se říká, že každému se člověk nezavdečí... Tak dámy, zamyslete se také někdy samy nad sebou ...
emily.simon
K panu doktorovi jsem přišla na jednorázovou návštěvu na zavedení nitroděložního těliska - ač nejsem jeho pacientka, objednali mě bez problémů. Dr. Šimek i sestřička (G. Němčeková) jsou velice profesionální, příjemní a vstřícní, zákrok - který asi nepatří k nejoblíbenějším - probíhal v podstatě jako taková nezávazná konverzace, při které mi oba popisovali, co se teď přesně bude dít. Pana doktora mohu bez výhrad doporučit.
Odpovědi
11 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, beru ad Olpinat po porodu cca 8 měsíců a mám zavedené tělísko mirena cca 4 měsíce , tři měsíce jsem špinila, během toho jsem postupně antidepresiva vysazovala. Při vysazení jsem po dvou týdnech začala mít úzkosti, ale špinění přešlo. Psychiatrička olpinat vrátila, stav se zlepšil, ale po třech dnech začalo krvácení.. Chci se zeptat jestli je možné, že se tělísko a olpinat můžou takhle ovlivňovat, mám tělísko raději vytáhnout nebo ještě vydržet...
Dobrý den
budte trpělivá a špinění zmizí. svým pacvientkám doporučuji trplivost 6-9 měs a další roku budete naprosto spokojena. souvislost s antidepresivy může být ale jen minim,ální- marginální
je mi 18 let. V únoru jsem začala brát antikoncepci Mistra, kterou mi doporučila paní gynekoložka po vyšetření. Od začátku března nemám menstruaci. Těhotenský test jsem si dělala 3x. Všechny vyšly negativně. Váhu mám na svůj věk v normálu. Bojím se, že bych v budoucnu mohla mít problém otěhotnět. Moje otázka tedy zní, jaké by mohly být další příčiny mé ztáty mensturace a co bych měla dělat? Děkuji
Pro antikoncepci obsahující dienogest je toto poměrně typický a častý jev. Ze zdravotního hlediska Vám nic nehrozí, nicméně pokud jste znepokojena můžete si vyžádat převedení na jiné kontraceptivum
zdravím
Gynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze