Zobrazit ostatní profily plastických chirurgů v okolíCeník
Hledejte v názorech
Iva Novotná
Před pěti měsíci jsem podstoupila modelaci prsu u pana doktora Remeše jsem naprosto spokojená s výsledkem s přístupem pana doktora i jeho sestřiček.
Blanka
Pan doktor mi byl doporučen kamarádkou. Zapomněla mi však přidat info co se smí a co ne. Pouhé konstatování, že vrásky na čele snad nemám úplně tak hrozné, vyprovokovali pana doktora k naprosto arogantnímu jednání, během kterého jsem se dozvěděla co mě vede určovat k tomu kolik botoxu mi má aplikovat ( já ale opravdu o množství botoxu vůbec nemluvila). Na to konto jsem se také dozvěděla, že tedy nevíme zda zákroku bude tedy provádět a proč si tedy nejdu k paní doktorce, u kterej sem byla před deseti lety. Na závěr mi pan doktor nezapomenul vytknout, že v 53 letech jdu opravdu pozdě Pak mi tedy konečně, po nekonečné, nikam nevedoucí debatě, provedl asi 5 vpichu. Já za odměnu za jeho nebetyčnou aroganci placka v recepci na stůl XXXX,- a bez komentáře vypadla z ordinace jako školačka, která si nemá dovolovat na pana učitele.
Pokud se k panu doktorovi chystáte, snad vám moje recenze pomůže předejít podobnému zážitku Přeji krásné dny všem ženám a nebojte - ani po 50 není pozdě!
D.D.
Již dlouho jsem nezažila tak neetické jednání ze strany lékaře, naprosto nevhodné komentáře, nadřazenost. A sestřička se ještě jeho komentářům přihlouple směje, místo aby se pacienta zastala nebo doktora upozornila na nevhodné chování.
M.V.
Podstoupila jsem u p.Remeše blefaroplastiku HV a jsem nadmíru spokojená s výsledkem.Pan doktor velmi milý a sestřičky to samé. Určitě doporučuji.
ZH
Úžasný přístup lékaře i sestřiček. Podstouipila jsem operaci karpálních tunelů a konečně jsem se po dlouhé době vyspala.
Dvořáková
Jsem naprosto spokojená s příjemným a 100% přístupem celého kolektivu. Dr.Remeš odvedl skvělou práci.
Všem mohu jenom doporučit.
S pozdravem Dvořáková
Diana Fedorcakova
Pan doktor Remeš, příjemný, milý, ochotný člověk.. v Květnu jsem podstoupila augmentaci prsou ( 290 ml, anatomické značka Nagor) , celý život prsa nula nic ( prsa snad jen při kojení :D ) . Teď můžu konečně říct že mám prsa , sebevědomí se díky panu doktorovi zvedlo snad na 100% :) Jeho přístup , jeho práce naprosto super a profesionální :) nelituji a můžu jen DOPORUČIT !! Takže kdo váhá pan doktor Remeš je skvělá volba !! :)
Dana
V lednu 2022 jsem podstoupila u pana doktora Remeše augmentaci prsou (anatomické 295 ml. pod sval zn. Arion) Pan doktor je milý, vstřícný a jeho přístup je profesionální a lidský. S výsledkem operace jsem velice spokojená a konečně můžu říct, že mám prsa, která jsem si už dlouho přála. Také musím pochválit sestřičky, jak v nemocni v Ústí nad Orlicí, tak i v ordinaci u pana doktora, jsou milé, ochotné a sympatické. Pana doktora Remeše mohu všem jen a jen doporučit. Moc mu děkuji.
Lucie P
Pan doktor je moc prijemny a sympaticky clovek, vyslechne vas, poradi a splni vase prani, podstoupila jsem augmentaci prsou v lednu 2022 a uz od zacatku vypadala prsa krasne a presne podle mych predstav, prirozena a plna pevna nadra. Dekuji mnohokrat a doporucuji na 1000%. Sla bych na operaci klidne znovu, pred zakrokem jsem se bala bolesti, abych zvladla peci o syna, ale dalo se to zvladnout, tlak na hrudniku trval jen dva tydny. Na prsa jsem si diky velikosti brzy zvykla (290ml anatomicke-znacka Arion- pod sval) a jsem opravdu moc spokojena. Dekuji dekuji :-)
Zuzka24
Od pana doktora Remese mam zvetsena prsa a prisite odstavajici usi. Jsem naprosto spokojena a pana doktora vsude doporucuji.