Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Martina Mikešová
Velká spokojenost, pan doktor mi ohromně pomohl po úrazu kolene. Provedl mi zpětné přišití křížového vazu, voperoval vnitřní ortézu a vyhla jsem se tak mnohem náročnější plastice vazu. Po 2 měsících od operace už opět "skáču přes kaluže". Velká vděčnost. Skvělý přístup k pacientovi, akční a šikovný. Za mě 10 bodů z 10.
M. N.
S panem doktorem Freiem mam nejlepsi zkusenost, jako jediny mi dokazal pomoci! (operace ramene - utrzene labrum bicepsove slachy)..
Dekuji.
Lucie
Velmi mily a empaticky lekar s lidskym pristupem.Vse srozumitelne vysvetli.Hojeni po operaci probiha na vybornou.Vrele doporucuji.
Markéta V.
Velice milý, vstřícný, klidný člověk, jako lékař vzbuzuje v pacientovy důvěru. S provedenou operací jsem velmi spokojená a tímto mu za ni děkuji. Markéta Vacková
Jiří Ullmann
Perfektní přístup k pacientovi, skvělá komunikace a o preciznosti operace ani nemluvě. Prostě paráda. Tedy, pokud mohu soudit. Na jednom z turnajů se mi přetrhl přední zkřížený vaz. Operaci (plastika vazu) jsem absolvoval před cca 40 dny a dnes se cítím naprosto skvěle. Koleno nebolí a je téměř normálně hybné jako před úrazem. Neváhal bych dát i 6 hvězdiček z 5 :-)
Jsem po operaci ramena (prasklé kloubní pouzdro - 2011) a kolena (přední křížový vaz - 2016), hybnost dokonalá a bezbolestná, stejně jako před úrazem. Moc děkuji za Vaší péči ...
Ludvík Šimo
Ludvík Šimo
pan doktor je velice šikovný ve svém oboru. Rameno po úraze je jako nový. Je velice vstřícný a komunikace je na vysoké úrovni, Jeho přístup odbourává obavy a strach nepříjemných zákroků.
Určitě doporučuji.
Martina Nejdlová
jsem po artroskopické stabilizaci ramene proti vyklubování. pan doktor je skvelý, má osobní přístup a vždy vyjde vstříc. mám malé jizvy a již po 4 mesících jsem opět začala závodně hrát frisbee. hybnost mám uplnou. mohu jen doporučit.
Ondrej
skvela doktor. operace prasky meniskus (+ neco s chrupavkou). za 10 dni po operaci jsem mohl behat, po 14ti dnech od operace jsem nabehal na bezkach behem vikendu cca 50km. OS
Jiří Nováček
Pan doktor špičkovým provedením artroskopické operace ramene stál na začátku mé cesty v návratu k téměř 100% hybnosti ramene po úrazu na kole. Výborná komunikace a velmi dobrý osobní pocit i z osobnosti pana doktora. Děkuji Jiří Nováček
Odpovědi
2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den ,
Dnes jsem se dozvěděl o nové metodě ošetření zkříženého vazu v koleni pomoci FiberTape,
z internetovych novinach.
Měl jsem již jednou vazy v koleni operované (jaro 2012) a letos v únoru jsem měl úraz a vazy jsem si opět přetrhal (zkřížené a vnitřní podélné).
Živím se jako lyžařský průvodce v Japonsku a měl bych velký zájem o tuto operaci
Standartní metodou replastiky zkříženého vazu a jeho následné rehabilitaci, bych nestihl zimní sezonu a toto je to asi jediná šance jak letos (zima 2016/2017) vykonávat své povoláni.
Momentálně jsem v Norsku, kde pracuji jako seakayak guide. Pokud by byla možnost této operace rád bych ji využil, přijel na kontrolu a domluvil vše potřebné.
Mohu Vám zaslat snímky z MRI i veškeré lékařské zprávy , které mi k mému úrazu v Japonsku dali.
Děkuji , hezký den.
Cyril
Dobrý den Vážený pane Cyrile, děkuji za váš dotaz, využití léčby poškozeného vazu s využitím vnitřní ortézy je limitováno, je možné použít jej pro řešení čerstvých úrazů a nebo při částečné poškození zkříženého vazu. Lépe, abychom se osobně setkali nebo další komunikace via email Robert. frei@kinmedica.cz
S pozdravem R. Frei
Dobrý den ,můj 16 letý syn si na fotbale přetrhal přední křížové vazy .Jelikož operace není možná vzhledem k růstu měla bych dotaz ohledně nové metody =vnitřní orteza je možná operace v jeho věku.
Hledám co nejlepší řešení k návratu k fotbalu.
Dobrý den děkuji za váš dotaz, ošetřit poškozený zkřížený vaz je možné i u náctiletých tzn. v době nedokončeného růstu nicméně zda je možné využití sešití vazu a podpora vnitřní ortézou, to dokáži říci až při klinické vyšetření s doplněnou MRI. Proto nejlépe obrátíte-li se na mou sestřičku paní Amortovou, telefonní číslo sedm sedm sedm 781027 a objednáte se do ambulanci s pozdravem Robert Frei
Ortopedové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Ortopedové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze