J.K.
Konečně někdo, kdo mluví a dělá jasně a srozumitelně. Automaticky jsme byli pozvani na roční prohlídku. Celé vyšetření proběhlo v pořádku. Jsem spokojen už 4 roky. Spokojenost s celou rodinou.
Smrťák
Musím souhlasit s Nikol a Veronikou. Z online chatu s jedním zubařem, cituji: "Extrakce zubů bolestivá není a být nesmí." Tak proč jsem u této paní doktorky zažil tak šílenou bolest? A to se mi zuby velmi kývaly. Neumím si představit, jak by to vypadalo, kdyby ty zuby držely tak, jak mají.
Další-když mi navrhla vytržení několika zubů, řekl jsem jí při příští návštěvě, že jsem se objednal ještě jinam na konzultaci. Urazila se a v podstatě mi vyhodila z ordinace. Žádný lidský přístup, ani náznak pochopení, že před tak závažným zákrokem bych rád věc prokonzultoval s vícero lékaři, abych si udělal názor, zda je to opravdu nutné. Ty vytržené zuby mi už nikdo nevrátí, že. Moje zkušenost s touto lékařkou je velké zklamání.
Nikol
Absolutní nespokojenost. Špatně mi umrtvila zub, neprofesionální péče, jednání hrozné, arogantní. Za mě určitě ne. Přítel to samé, raději budu dojíždět jinam i 30 km než toto.
Veronika
totalni nespokojenost, jak sestra tak i zubarka neprijemne jak trn v oku, zubarka nedodrzuje ordinacni hodiny a bere lidi dle znamosti, uz nikdy vic......,,zubarka,, - gebra, neumi poradne pichnout injekci a trha zub zaziva, clovek malem breci od bolesti a tato ze ma certifikat? a za co???
nejlepší
Vše rychle a bezbolestně.Chodím k ní již od mala a nemůžu si stěžovat.
Karel Koláček
Neznám bezbolestného zubaře, ale znám jednu zubařku, která svým humorem a skvělým přístupem dokáže rozehnat chmury a obavy pacienta před zákrokem a vyvolat úsměv na zkřivené tváři po něm :-)
Jiří Rosol
S péčí paní doktorky jsem velmi spokojen. Její chování a odborná způsolbilost ve mě vzbuzuje maximální důvěru.
Vědma
Absolutně nejlepší zubajda!!!! :))