Ilona
Po téměř sadistických zákrocích předchozího zubaře si tu připadám jak v nebi. Vyhovuje mi hlavně klidný přístup. A co se komunikace týká,tak na co se zeptám,to mi odpoví. Takže klid a spokojenost.
Věrný pacient
Vyzkoušel jsem 5 zubařů a tenhle mi sedí nejlépe. Pečlivý, hodný a hlavně odborný. Ať už člověk přijde s 20ti kazama nebo s banalitou. Pomůže.
Dle mého je to zubař,na ktereho si nemuzu vubec stezovat,vzdy mi spravil zuby na jednicku!Ted chodi i muj pritel a je nadmíru spokojeny!
je v pohodě,ženě 3 měsíce zachraňoval a zachránil zub, vyloženě od pohledu hodný člověk, anglický gentleman anglického humoru, tipnul bych viz výše, že nekomunikuje s hysterkama
K tomuto lékaři jsem chodila pár let,ale naštěstí jsem našla lepšího,tento mi nevyhovoval a souhlasím,že i plomba mi parkrát vypadla.Rychlé objednání dle mě svědčí spíše o tom,že pan doktor nemá moc pacientů.Tam,kde se musí na objednání čekat déle,je o lékaře větší zájem a tudíž to svědčí o spokojenosti s ním.
Velmi nekomunikativní, nic pořádně nevysvětlí, navíc mám pocit, že by potřeboval silnější dioptrie. Jakákoli plomba co mi dělal mi vypadla a s korunka mi vydržela 2 dny. Utíkej a zachraň si zuby kdo můžeš!!!
Katka Hartmanová
Rychlost, spolehlivost, a hlavně kvalita. Plomby nepadají.
zachi
super práce, rychlost a přesnost na jedničku
tom
Doposud nebyl problém. Rychlé objednání!!!