MUDr. Richard Stejskal

Lékařské centrum Václavka
Musílkova 55, Praha

Přiblížit mapu

Umístění: jiné místo • Jiný

Naprosto skvělá zkušenost. Pan doktor se vyptával a opravdu se zájmem naslouchal. Provedl velmi podrobná vyšetření a navrhl další postup.
Je opravdu neskutečně profesionální. Mohu jen doporučit!

Umístění: jiné místo • Jiný

První příjemný a profesionální lékař po dlouhé době. Skvěly přístup. Přijemná komunikace. Můžu jenom doporučit.

Umístění: Lékařské centrum Václavka • Jiný

Také již navštěvuji p. doktora několik let a myslím, že je to odborník na svém místě. Vždy milé přivítání a zájem o pacienta. Jsem moc spokojena.

Dobry den, S panem doktorem jsem velmi spokojená. Všechno má pod kontrolou. Z vlastni zkušenosti mohu jen potvrdit, že pan doktor k pacientovi má vynikající pristup. Je prvním lékařem, kterého opravdu zajímají moje zdravotní problémy. Skvělý přístup,velice vstřícný, pomůže, poradí, profesionalita, smysl pro humor :-) Kdyby takových doktorů bylo více!

K panu doktorovi jsem přešla od lékařky, která celé roky předepisovala léky a bylo to k ničemu. U pana doktora jsem nadmíru spokojená s profesionalitou, přístupem, sestřičky mají občas horší chvilku, ale dá se to odpustit. I nyní v těhotenství je jeho péče skvělá a mohu se na něj spolehnout.

Skvělý odborník a skvělý přístup.

velmi dobry

jsem naprosto spokojená...skvělý přístup,odborník na svém místě

K panu doktorovi jiz chodim nekolik let a jsem s nim velmi spokojena

Pan doktor je velmi ochotný a pokud jde o obornou stránku, myslím, že lepšího specialistu bych nenašla. Velmi doporučuji!!!