MUDr. Richard Kreml

6. května 1373, Kojetín

Přiblížit mapu

B
Umístění: Odborný lékař ortopedie • Jiný

Přidávám se k vezkrze kladným reakcím, týkajícím se přístupu a odbornosti pana doktora. Vystupuje profesionálně a své práci se zjevně věnuje poctivě. Mám velmi dobrou osobní zkušenost s operací vbočeného palce.

Z
Umístění: Odborný lékař ortopedie • Bole...Vícest kotníku a otok nohy. Méně

Je výborný.Pan doktor jedná na rovinu.Jednoznačně profesionální přístup.Měla jsem obavy,ale hned po první větě ze mne veškeré obavy spadly.Můžu doporučit.

Umístění: Odborný lékař ortopedie • rameno

absolutně profesionální přístup
přátelské vystupování
líbilo se mi že pan doktor jedná na rovinu a bez rukaviček nemám rád tzv. mazání medu kolen huby a u něj sem se dočkal s cela odborného vysvětlení a možných variant dalšího postupu vřele doporučuji s pozdravem Lubomír Gregr

Je to vynikající doktor.snazi se pacientovi vše vysvětlit a opravdu pomoct.operoval mi koleno.a snažil se mi pomoci i od bolesti kloubů na rukou.
Já si ho nemůžu vynachválit.jsem spokojená a děkuji.

Přátelský, vysvětlí zdravotní stav. Navrhne léčebné postupy. příjemné vysupování.

S prací i přístupem MuDr. Richarda Kremla jsem velmi spokojena. Prodělala jsem dvě operace po roce a v obou případech jsem byla velmi spokojena. Nyní jsem bez potíží.
Jeho přístup v ordinaci i nemocnici je vynikající. Také děkuji všem sestřičkám v Kroměřížské nemocnici a také díky výborné sestřičce J.Dočkalové. Olga Rumanová

MÁM TY NEJHORŠÍ ZKUŠENOSTI S TÍMTO " LÉKAŘEM ", VYHROŽOVAL MI OPERACÍ A PAK SE MI SNAŽIL PRODAT ZCELA NEVHODNOU ORTÉZU.

Přátelský a lidský přístup k pacientovi.Srozumitelně vysvětlí zdravotní stav a další léčbu.Vyhledávaný operatér.