Zobrazit ostatní profily kardiologů v okolíCeník
S.B.
Pan DOKTOR je vynikající profesionál, má velice lidský přístup k pacientovi. Má zájem vyřešit zdravotní problém. Mohu ho jen doporučit! Je moc ochotný a vstřícný. A sestřička je také moc milá a pečlivá! Jen víc takových lidí ve zdravotnictví.
A to, že někoho vyřadil z evidence, jen kvůli jediné absenci se mi nezdá! Asi to nebylo jen jednou! Také jsem se jednou přeobjednávala a nebyl žádný problém. Jen jsem si v tom případě musela počkat 2 měsíce. S.Burešová
pletalek.mir
Nemám pochybnosti o dovednostech pana doktora, ale aby vyřadil z evidence nemocného člověka jen pro to, že jednou jedinkrát zapomněl přijít na smluvenou kontrolu...to si myslím též není v pořádku :-( Naštěstí není jediný :-)
klucinoval
Dnes jsme byly s dcerou na vyšetření u pan doktora Bejšovce v Jirnech. Po zkušenostech s lékaři z velkých nemocnic v Praze , kam jsem jezdila se svým otcem, jsem očekávala rychlé neosobní jednání . Velmi mile mne překvapil lidský přístup pan doktora, klidná a neuspěchaná diskuze o problému, prostě profesionální vysoká úroveň.Děkujeme !
vbaumruk
Pana doktora Bejsovce jsem poprosil o vysetreni me 80 lete maminky.Moje prosba byla velmi nalehava, nebot internim lekarem byl indikovan vazny problem. Pan dr.Bejsovec nasel termin behem 2 dnu, i kdyz nastupoval na dovolenou a jiste byl velmi vytizen. Po perfektnim vysetreni se o nem maminka vyjadrila, ze je laskyplny, mily, prijemny. Jednoduse receno, inteligentni,nadcasovy, skvely lekar.Jeste jednou moc diky za Vasi peci, Pane Doktore.Velkou chybou by take bylo nepodekovat skvele sestricce.V.Baumruk
LuKo
Pan MUDr. Bejšovec byl velmi vstřícný, když jsem na poslední chvíli ve 36.týdnu těhotenství potřebovala preventivní kardiologické vyšetření, přijal mne k vyšetření bez odkladů, nevadila mu asistence mého pětiletého syna... oceňuji klid, pečlivost a lidská podpůrná slova...jinde jsem byla odmítnuta.
Skoro Pacient
Pana doktora a jeho sestřičku mohu jen pochválit a vřele doporučit. Měla jsem čest potkat jiného karidologa a přístup se nedá vůbec srovnávat. V této ordinaci jsem byla velmi milé překvapená osobním přístupem a pomoci vyřešit zjištěnou anamnézu. Mohu jen doporučit.
H.Langrová,M.Černá
Pan doktor Bejšovec je nejlepší lékař,s jakým jsme se kdy setkali.Mé mamince je 91let a myslím,že žije a je v dobré kondici jen díky jemu.Moc mu děkujeme.
J. Tomešová
Kdyby byl každý lékař takový, jako pan doktor Bejšovec, byli bychom nesmrtelní.
Váš účet byl odstraněn
Stačí dvě slova - v ý b o r n ý l é k a ř
Pan doktor Bejšovec je výborný lékař, ale i člověk. On působí léčivě už jen svým přístupem k pacientům a musím říci, že hlavně díky jemu je můj stav takový jaký je, což myslím, že dost dobrý. Svým pacientům se vělmi věnuje a myslím, že nehledí ani na své volno, když ví, že ho jeho pacienti potřebují. Děkuji mu za příkladnou léčbu. Děkuji.
Upravit nebo spravovat profilKardiologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Kardiologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Kardiologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze