Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíCeník
P. L.
komunikace a pak i z návštěvy jsem měla moc příjemný dojem. Paní doktorka se snaží pomoci je velice empatická a příjemná
Umbab
Perfektní přístup k pacientům,velmi dobře vyvážená profesionální i osobní složka přístupu. Nemůžu si absolutně na nic stěžovat.
H.B.
K paní doktorce chodím již dlouhodobě. Velice oceňuji její velkou schopnost empatie, při které dokáže odložit svoje vlastní názory. Častokrát dokáže pomoci s nalezením cesty z problémů. Konstatuji, že lepší doktorku jsem nepoznal! Díky paní doktorko Zahradníková
Nikola
Mně naopak její lidský přístup sedí.Líbí se mi,že před ní nemusím slovíčkařit a hledat nepřirozené a slušné výrazy,abych popsala jak se cítím.Chodím k ní ráda,řešíme jeden problém za druhým,hezky postupně,což mi vyhovuje.Lépe si tak vše srovnám v hlavě.Navíc mi vyhovuje,že vím,v kolik zhruba odejdu,což u dřívější psycholožky nebylo samozřejmostí.
Skvělá doktorka, která rozumí své práci i pacientům.
Tak k paní doktorce mě poslala moje psychiatrička, která ví, že trpím dlouhodobými zdravotními problémy, které zhoršily moji psychiku. Paní doktorka se mnou vedla rozhovor a pak mi sdělila, že je se mnou těžké spolupracovat.Ano, nejsme všichni z jednoho těsta, každý jsme jiný. Ona to vzdala hned. Tak jsem tam už nešla a plácám se v depresích..není mi pomoci:-(
Psycholožka Zahradníková působí zmateně, její přístup k pacientům je neprofesionální. Testy namísto v ordinaci nechává vyplňovat doma (osobnostní test), neustále říká, že nemá čas atd.
Jana
Ano ,paní doktorka Zahradníková je velice fajn.
Zdenka
Paní doktorka je výborná jako lékařka i jako člověk, má moc hezký přístup k pacientům, po rozhovoru s ní je člověku hned líp.
sarik
Krásný přístup k pacientům. Nemůžu si stěžovat