Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
Eva Rindová
Přimý a trpělivý přístup,skvělá organizace celého týmu, navržena terapie na více úrovních,moc příjemné vystupování a vysvětlení,bezva atmosféra pracoviště
A.L.
Pan doktor byl arogantní a choval se velmi familierně, přestože jsem ho viděla poprvé. Více empatie a profesionality by bylo na místě. Bohužel v Praze není mnoho možností, kde problémy s lymfou řešit.
Marie Sprengerová
Měsíc po operaci křečových žil. Jizvy nepatrné. Pooperační péče vynikající. V nemocnici v Benešově jsem se cítila dobře. Vřele doporučuji.
Lenka L.
U pana doktora Vlasáka jsem byla na vyšetření lymfy s dcerou. Dodnes, když o tom dcera mluví, brečí. Nechápu, jak se může lékař chovat tak arogantně a sebestředně. Možná by se měl pan doktor zamyslet, co svým chováním může způsobit.
O.J.
Velmi příjemný přístup k pacientům, včetně vysvětlení diagnózy a léčby. Odborník, který se jen tak nevidí!
K.P.
Možná skvělý odborník, lidsky mi ovšem vůbec nesedl, jeho chování je arogantní - ale možná jen k obézním lidem, kterým se nedaří hubnout dle jeho představ.
Doslova s láskou na pana doktora Vlasáka a sestričku Brskovskou vzpomínám! V únoru 2009 mě zbavil na pravé dolní končetině varixu metodou šetrnou, rychlou, dobře se hojící a i pooperační péče byla opravdu špičková. Dnes žádné extra jizvy, žádné bolesti, jsem spokojená a pokud budu za pár let muset, půjdu zase k němu!
Užasný doktor se skvělým týmem. Hned tak se nevidí opravdu šikovný doktor a ještě skvělý jako člověk, se vždy dobrou náladou a humorem. Operace u něj byla procházka růžovým sadem. Doporučuji všem , nebojte se operace a klidně se svěřte do jeho zlatých rukou.
Výborný flebolog.
Dostalo se mi opravdu komplexní péče. Prefektně mi odoperoval dlouhou varikozní žílu s dobrou následnou léčbou bolesti. Nejen, že mne to skoro ani nebolelo, operace přiensla opravdu úlevu a na na nohou dokonce už nemám skoro ani jizvičku. Výborný kosmetický efekt. Na operaci navazovala i prevnetivní péče včetně lymfodrenáží na urychlení hojení. Milé přátelské chování personálu. O moje nohy bylo výborně postaráno, včeně podávání antioxidantů a další prevence prit hluboké žilní trombóze. Vřele doporučuji.
Jolana
Výborný chirurg s citem pro kosmetiku. Následná péče o dolní končetiny výborná.
Chirurgové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Chirurgové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze