Odborný lékař internista a diabetolog
Lipová 664/6, Liberec

Zobrazit ostatní profily internistů v okolí

Umístění: Odborný lékař internista a diabetolog Jiný

Byla jsem snim spokojená změnil mi léčbu a a mám teď super výsledky

Umístění: Odborný lékař internista a diabetolog Jiný

víc nepříjemnou sestru u pana doktora jsem ještě nezažila

R
Umístění: Odborný lékař internista a diabetolog Jiný

Dnes poprvé a naposledy! Hlavně ztráta času! Byla jsem objednaná delší čas, přesto jsem čekala více jak hodinu, další hodinu u pana doktora. Obě dvě místnosti absolutně nedýchatelné, čekárna bez oken, bez klimatizace, hrůza ! A to mně ještě ostatní pacienti v čekárně zjišťovali, že se čeká v čekárně i delší čas např. dvě hodiny apod. Pro mne to dnes byla zbytečná návštěva . Pan doktor mi nic nedal a s arogantním jednáním musím jenom souhlasit, bohužel . Když už pan doktor vykřikuje, že studoval medicínu, což mimochodem každý ví , mělo by to vypadat jinak . Lékařství je mimochodem poslání a k lidem by se měl chovat laskavě a mile.

Umístění: Odborný lékař internista a diabetolog Jiný

Dnes první návštěva, milá sestřička, které jde práce od ruky. Pan doktor příjemný, trpělivě odpovídal na otázky a snažil se vysvětlit postup léčby a medikaci tak, aby to pochopil i laik. Byl jsem opravdu mile překvapen.

Umístění: Odborný lékař internista a diabetolog

Pan doktor je velice pečlivý, byla jsem mile překvapena, podrobně vysvětlí daný problém, jen chvalím.

Pana doktora opravdu nedoporučuji, jeho zcela arogantní chování k pacientovi a jeho urážlivé výroky na adresu pacienta, pokud si v některých situacích neví rady, nebo prostě něco neumí, jsou důkazem, že i lékař může být příkladem neschopnosti komunikace s lidmi.Každopádně v ordinaci nemá co dělat, je mi více než 70 roků, ale s takovým jednáním u lékaře jsem se ještě nesetkal .Nevím, co si o sobě myslí!

Pana doktora opravdu nedoporučuji a to po stránce lidské. Na pacienta se při hovoru nedívá, kouká do stolu nebo na obrazovku počítače - a to stále. Umí bezvadně urážet. Manžel k němu chodil do dia poradny a měl z pana doktora takové trauma, že jsem mu našla dia poradnu jinde a konečně je klid. Nevím, proč se stal lékařem, když neumí s pacienty jednat, asi by mu bylo lépe někde v laboratoři.

byla jsem u tohoto lékaře prvně a nadále se mu budu vyhybat...jednání s pacientem má opravdu šokující...mám pocit,že pan doktor sám má nějaký komplex a léčí si ho dobře mířenými urážkami...při hovoru se nedívá do očí ale někam pod stůl...je mě 64 let...mám 7 kg nad váhu a nazval mě obezitkou ale to mě od něj ani neurazlio ale celkové chování je varující

Velmi špatný lékář,nervozní,nepoctivý,

N

Ztotožňuji se s vyjádřením č. 1 a 3. Domnívám se, že trochu lidskosti a pochopení
by neuškodilo. Co se týká odbornosti tam hodnocení velmi dobré.